Okna Zlatý domov art s.r.o. - zkušenosti

318
41
26.7.14 11:11

okna Zlaty domov art s.r.o.

Ahoj, jsme ve fázi oken a dostali jsme super nábytku od zlatý domov, ma někdo skusenosti? Budu rada za všechny informace.
Dekuji moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
7.8.14 10:41

Ahoj, kamarádka si nechávala od této firmy dělat okna (také na doporučení) a byla naprosto spokojená. Přístup, ochota atd.. Shodou okolností jsem nedávno u ní byla a okna vypadají opravdu dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
41
7.8.14 13:57

Moc děkuji za prispievek a za info, doufám ze mi budem taky spokojeny. :-) :-) :-) maji nam už je tak za týden instalovat. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.5.16 15:26

.

Příspěvek upraven 25.09.16 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.16 12:38

zlaty domov art.

Ahoj me okna teda udelali, ale jsem nespokojen.Po roce jsem volal jiz 3× na sestelovani a zadna odezva.Dnes tam zavolam a uvidim co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.6.16 10:37

.

Příspěvek upraven 25.09.16 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.16 10:44
@jjjjjana píše:
Nám telefony nebral pravidelně. Musíte to zkoušet pořád dokola. Pak nás přešla trpělivost a zavolali jsme policii a konečně začal komunikovat. Bohužel má naše peníze už od listopadu a stále nic nevrátil, pořád se vymlouvá, lže a posouvá termíny. Chce to na nej jít zostra a nedat na jeho fnukání ohledně zdraví apod. Držím palce

Taky mi rikal do telefonu ze mel nador na mozku, tak me nastesti ceka okna pouze seridit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.6.16 12:14

.

Příspěvek upraven 25.09.16 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.8.16 15:50

Rád bych pochválil průběh celé objednávky od firmy Zlatý domov art. Montáž bytu 4+1 byla dobře zvládnutá, řemeslníci opravdu šikovní a stavebně připravení. Špalety a zednické práce perfektně odvedené. Co se týče oken byla mi dodána Veka Alphaline 90 mm ve velmi vysoké kvalitě zpracování i doplňky velmi kvalitních materiálů. Po montáži jen malé do seřízení. Jsem rád že jsem dal na radu známých kteří mají okna také od Zlatého domova již tři roky a jsou naprosto spokojeni. Děkuji za dobře odvedenou práci Strnad K.

Příspěvek upraven 29.08.16 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.8.16 11:50

Přidávám fotky špalet - Strnad

Tak ještě posílám fota zednické. Opravdu si s tím kluci vyhráli a dali si záležet, jsem moc spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.18 13:23

Reference: Koupě plastových oken, firma Zlatý domov Art s. r.o., Ladislav Slovák

Dobrý den,
chtěli bychom zde zveřejnit svou zkušenost s firmou Zlatý domov Art s. r.o. a osobou p. Ladislav Slovák prokurista firmy ve věci nákupu plastových oken do novostavby RD.

Dne 05.03.2017 jsme podepsali smlouvu na nákup oken Veka Aplhaline pro svůj rodinný dům u Brna. Zakázka to není malá, jedná se o 6 oken (včetně francouzských, posuvného portálu a dveří).
Dne 06.03.2017 jsme zaplatili dle dohody a smlouvy zálohu 60% z celkové ceny (145 000 Kč) p. Slovákovi.
Dne 01.06.2017 byl p. Slovák osobně zaměřit okenní otvory na hrubé stavbě připravené na montáž oken.

První domluvený termín montáže oken byl 05.08.2017. Den předen večer nám p. Slovák volal s omluvou, že to nestihne že je v Německu.

Od té doby se vše vleklo, jednou okna pan Slovák přesklíval, jednou byl nemocný, poté domlouval montážníky atd…

Druhý domluvený termín montáže oken byl 20.10.2017. Ráno 20. října napsal p. Slovák sms, že se omlouvá, že z rodinných důvodů nemůže přijet.

Dne 20.12.2017 byla poprvé poptána výroba oken p. Slovákem ve výrobně.

Okna byla zadána do výroby (na objednávku p. Slováka) až 18.01.2018

Okna byla výrobou vyrobena 15.03.2018

Třetí slíbený termin montáže od p. Slováka byl 27.03.2018. Den předem p. Slovák zavolal, že ruší montáž z důvodu zubního zákroku.

Od té doby čekáme na montáž, jednou je p. Slovák nemocný, jednou byl na zubním zákroku (byl 3 měsíce objednán), atd…

Nejnovější termín montáže od p. Slováka je v pátek 06.04.2018, ale neví to přesně, možná… už asi víte jak to chodí.

Budeme zde nadále sdílet své zkušenosti s touto firmou a osobou p. Ladislav Slováka.
Pokud budete chtít sdílet své zkušenosti také, můžete nám zavolat na tel. 601 184 679, nebo na email hurcik@ideastatica.com.

Ing. Vít Hurčík
Ing. Andrea Kargerová, Ph. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.18 16:09

stejné zkušenosti

Dobrý den tak koukám a čtu že nejsme jediní kdo má takové zkušenosti. úplně stejný průběh. Jen nyní když jsme došli do finále (už máme namontováno, a opraveno po montážnících),a také proběhla první a zároveň poslední záruční oprava (jednalo se o vadný zámek na bezpečnostních dveří) poté co jsem se již pánu nedovolal jsem si radši koupil kvalitní nový zámek. Zkontrolujte si po dodání (jestli k tomu dojde) vše včetně vložek ve dveřích a hlavně dozor při realizaci, montážníci mi zničili fasádu okolo oken.
Přeji hodně pevné nervy a ať Vám vše dobře dopadne.
PS: Řešil jsem to pomocí ČOI, můj popis celého jednání se záhadě ztratil ze serveru emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.7.18 21:57

Okna v našem zrekonstruovaném domě máme vyměněny již od února tohoto roku a jsme s nimy nadmíru spokojeni. Máme okna od Veky a jsou perfektní jak po vizuální tak jsme spokojeni i s šedou barvou která nám pekně ladí s fasádou. Vše jsme si nechali navrhnout a poradit od firmy kde nám ochotně poradili. Píši až teď protože jsme vše dodělávali a chtěl jsem se také přesvědčit že bude vše fungovat tak jak má. Vše klaplo a jsme spokojeni. Mgr. Jiří Melíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 17:58

“Dobrý den, Touto cestou chci poděkovat všem pracovníkům Zlatého domova kteří na našem domě vyměňovali okna a dveře. Všichni jsou velice zdvořilí , ochotní a šikovní lidé. Jsem s Vaší prací velice spokojena a ještě jednou pane Slováku Vám i Vašim spolupracovníkům děkuji za Vaši kvalitní práci a přeji hodně osobních i pracovních úspěchů. S pozdravem Barbora Schwarcová :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.12.18 18:49
@Schwarcová píše: “Dobrý den, Touto cestou chci poděkovat všem pracovníkům Zlatého domova kteří na našem domě vyměňovali okna a dveře. Všichni jsou velice zdvořilí , ochotní a šikovní lidé. Jsem s Vaší prací velice spokojena a ještě jednou pane Slováku Vám i Vašim spolupracovníkům děkuji za Vaši kvalitní práci a přeji hodně osobních i pracovních úspěchů. S pozdravem Barbora Schwarcová :potlesk: [/c
Tak to Vám upřímně gratuluji,a přeji hlavně žádné nedostatky,já mám bohužel úplně opačné zkušenosti na úrovni podvodníků.Do dnes nevyřešená reklamace a o servisu ani nehovořím.Bohužel :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný