Kuchyň propojená s obývákem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
vanill
23.7.14 19:32

kuchyň propojená s obývákem

Ahojte, docela by mne zajímalo, jaké máte zkušenosti s kuchyní, která je propojená s obývákem. Jaké to má výhody a nevýhody. Neznáte nějaké stránky, kterými by se dalo inspirovat…nic jsem na netu nenašla. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
900
23.7.14 19:35

Hlavně pořádnou digestoř nad sporák a normálně větrat, mám to tak taky. a nemám problémy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
23.7.14 19:36

Ahoj, já mám kuchyni oddělenou - vždy jsem to tak chtěla - na spojené variantě mi vadí, že mi návštěva vidí do kuchyně, kde je právě v době návštěvy největší nepořádek… Takže ji mám oddělenou, ale vlastně hned za rohem, takže jsem s návštěvou v kontaktu, i když pro něco odběhnu… Sestra má spojenou variantu a má to celkem dobře vyřešenou kuchyňskou linkou do „U“ a ještě mezi kuchyní a obývákem má jídelní kout - ale to už je tak velký prostor, že se naběhá víc než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.7.14 19:40

My teda mame kuchyn, jidelnu a obyvak spolu, jsou,,oddeleny" pomyslnou carou…
Nevyhody-hluk z obyvaciho pokoje je slyset, kdyz se topi, je vice zima-vetsi prostory…
Vyhody-nemusis zavirat dvere :lol: Mas jedny a k tomu,,tri mistnosti"…
Kdyz si vzpomenu, meco pripisi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
23.7.14 19:42

Výhoda je prostor, otevřený vzdušný prostor, já to mám řešené jako jednu místnost, bez oddělení, takže třeba teď se děti honí po obývákokuchyni, kdyby tam byla zeď, tak se moc neproběhnou, jako menší tu jezdívali na endurech.
Nevýhoda je, že se mi při vaření a při uklízení kuchyně motají děti pod nohama a když přijde návštěva, musím mít vypíglovanou linku, v oddělené kuchyni stačí zavřít dveře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
23.7.14 19:43

Nevýhody jsou, že při vaření je to cítit v obýváku, takže hodně větrat. A výhody jsou, že nemusím sama odcházet do kuchyně, když je návštěva, tak jsem taky v centru dění a ne že když něco jdu připravit, tak odejdu úplně do jiné místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.7.14 19:53

Já plánuju kompromis - kuchyňský kout, který bude možné uzavřít posuvnou stěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
23.7.14 19:53

My mame kuchyn ve vyklenku a asi 5×10m jidelnu a obyvak. Problem nemam zadny, jsem rada, ze muzu pripravivat jidlo navsteve a v klidu se s ni bavit. A navsteva rada vyuziva lehnuti si na gauc ci do vaku, zatimco ostatni sedi u stolu :) mne ta velka plocha vyhovuje, prijde mi to jednodussi na uklid. Jinak pomyslne rozdeleni nam dela krb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.7.14 20:04

My máme už podruhé kuchyň, jídelnu a obývák v jedné místnosti a vyhovuje nám to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.7.14 20:09

Mame to dohromady, ale obyvak se da zavrit zasouvacima dverma do zdi. Ale nechavame to otevrene porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.7.14 20:11

Nevyhod treba hluk z mycky nebo varne konvice, pak treba neslysis telku nebo vlastniho slova.. my v obyvaku i spime, tak nam to docela vadi..ale zas mame malou mistnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020

Je to skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799

Máme propojeno, při návštěvách nádobí vkládám do myčky. I když jsem v kuchyni, jsem se všemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.7.14 20:12

Btw ty zasouvaci dvere jsou obrovsky. Nektery navstevy si ani nevsimli, ze se to vlastne da zavrit kdyz je potreba. Jsem s tim fakt spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
23.7.14 20:24

Měla jsem oddělenou a teď máme kuchyň spojenou a pro mě je to větší výhoda, malej si hodně hraje v obýváku a tak si můžeme povídat a já u toho vařím. A když někdo přijede na návštěvu, v klidu si můžu připravovat pohoštění v kuchyni aniž bych odcházela, takže za mě určitě spojenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný