Postel pro dospěláky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1837
23.7.14 16:53

postel pro dospěláky

Ahoj ženy,
prosím - poraďte mi nějakou kvalitní postel, která vydrží, aniž by rupla :-( nejsem žádná těžká váha, na posteli neskáču ani já ani děti, žádné divoké orgie tam taky neprovádíme (kór ne na mojí SPODNÍ ČÁSTI lůžka). Šest let mám postel a již před dvěma lety „tak trochu praskla“, je to masiv od nějakého zdejšího výrobce.
Nebyla teda absolutně levná, takže mě to dost překvapilo, ale rupla po záruce.

No ale poprvé praskla pod manželem jedna pryčna v roštu - OK, řekla jsem si „suk“- teď už ale praskl normálně celý rám a to na mojí půlce a od tý doby spím v dolíku a podpírám to knížkami.

Poraďte mi prosím nějakou firmu, která ale dělá i dovoz - nevím, jestli mám koukat po „IKea“,ale tam se mi to nic moc nelíbí… chtěla bych aby to mělo čelo, jinak máme hlavu na zdi.

díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
23.7.14 17:33

My máme postel z masivu od českého výrobce… Tak nevím, jestli tě takové doporučení ještě bude zajímat, po těch zkušenostech.

Je to firma spime.cz

Mrkni na jejich reference třeba na heurece, určitě se ti zalíbí.

Z IKEA můžu dát reference na MALM a hrubá nespokojenost. Vrzala, co jsme jí koupili, brzo jsme jí měnili. Ale četla jsem na ní i kladná hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.7.14 18:00

My jsme kupovali ve světě spánku nebo jak se to jmenuje… Byla teda drahá docela dost, ale budem ji mít už 5 let a jakž takž „funguje“, jediný, co prasklo byla „lišta“ která drží rošty a jedna lamela v roštu (Ale to byla otázka asi 2 nebo 3 stovek - za novou lamelu a tu „lištu“…) Jinak drží docela festovně… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
23.7.14 18:15

Jak nemam rada nabytek z jysku, tak tohle je dost bytelna postel a rost nema sanci jen tak prasknout. http://jysk.cz/…-olse/family

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.7.14 19:05

Já mohu doporučit tuhle. Je sice dražší (dlouho jsme její nákup zvažovali), ale vyplatila se. Spíme na ní už tři roky. Manžel je trochu prostorově výraznější a zatím žádná vada na kráse ;) Postel nám přivezli i smontovali (s přednáškou, kdybychom ji někdy chtěli rozložit), takže i dobrá domluva.

http://www.ceskaloznice.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.7.14 23:06

JÁ MOC DĚKUJI VŠEM ZA PŘÍSPĚVKY A ZAČÍNÁM TO VŠE POSTUPNĚ PROCHÁZET!

Zmínily jste i některé z mých prozatímních favoritů… takže děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
24.7.14 12:49

:) a taky jsem se již celkem pevně rozhodla pro postel z webu spime.cz :)

děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný