Změna trvalého bydliště a pes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
20.7.14 17:39

zmena trvaleho bydliste+pes

Mile maminky, mam velky dotaz. V zari se nam ma narodit dcerka tak si chci co nejdrive nechat prepsat trvale bydliste k pritelovi, ale mam na sebe psaneho psa ktereho bych zatim nez se s mimi zabehnu nechala prozatim u nasich a brala si ho na vikendy kdy bude pritel doma v tydnu chodi do 2 praci a vraci se dlouho. Muze mi nekdo neco rict kdyz ho mam placeneho na cely rok tam kde mam prozatim trvale bydliste? Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.7.14 17:42

@JitaPitterova

určitě ne, pokud máš na tento rok zaplaceno v místě bývalého bydliště, neplatíš na novém, ale až od příštího poplatkového období. Teda doufám, že se nic nezměnilo sakra, radši se zeptej na obecním úřadě, ale myslím, že to tak opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.7.14 18:52

Jak to presne je, nevim, ale vim, ze me pani na urade vyhrozovala pokutou za neprehlaseneho psa. Tak jsem ji rekla, ze to, ze jsem se prestehovala ja nemusi nutne znamenat, ze se stehoval i pes. Chvili koukala a pak rekla, ze i tak se to da okecat… Nicmene bych se netrapila a jak rika @kočička Evička nahlas ho az na nove obdobi. Jo a budou chtit vratit znamku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.7.14 18:58

Já psa nechala přihlášeného v bývalém městě a platila ho tam. Nechtělo se mi zjišťovat kam, co a jak. Veterináře jsem taky nechala tam. Za ty dva roky žádný problém a nikdo ti nedokáže, že psa jen hlídáš, navíc, kdo by to řešil že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.7.14 19:06

No nevím důchodců co nás střeží je hodně v našem paneláku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.7.14 19:08

Tak mám právě strach aby nás některý aktivista nenahlásil ptž tu semnou byl víkendy a teď mám 14 dní dovolenou tak je tu semnou taky tak já nevím mám z té pokuty celkem strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.7.14 19:12

A jinak známku nemáme:) náš prďola má čip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.7.14 19:22

@JitaPitterova No tak to je blbý, ale i tak. To by museli jít někam a říct, že si myslí, že nemáš nahlášeného psa ( nevím koho by to dokázalo napadnout řešit) :mrgreen: Podle mě je jedno, kde se za psa platí, hlavně, že se platí, ale každopádně bych se asi pro klid duše zašla poptat na ten úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.7.14 19:52

Ano ano psa mám zaplaceného na celý rok u rodičů :) ale ty víkendy a dovolené je s náma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.7.14 19:53

A jinak důchodci už to takhle přítelovi udělali s bývalkou je pravda že ta měla napsané trvalé bydliště na úřadě a za psa myslím neplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.7.14 22:20

Máme taky takhle hlášené psy ještě ve starém bydlišti, jsme přestěhovaní 2 měsíce. Na příští rok je budem hlásit tam, kde teď skutečně jsou, možná ke tchánovcům, až zjistím, kolik jsou kde poplatky. Hlavně co by to koho mělo zajímat, představ si, že bydlíš třeba za Prahou, máš tam trvalý pobyt a nahlášeného psa a přes týden děláš od nevidím do nevidím v Praze a máš možnost si ho brát s sebou. Ať bys ho nahlásila kamkoliv, druhá strana může vždycky držkovat, když se jí to bude hodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný