Drahé dudlíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
29.5.17 13:25

Drahé dudlíky

Ahoj holky, dnes jsem byla s kámoškou nakupovat a kupovala dudlíky pro svého dvouletého chlapečka a nechala tam skoro 800 jsem z toho uplně hotová :D Sama ještě mimčo nemám, ale takováhle raketa za nějaké dva dudlíky se šnurkou, děs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
29.5.17 13:27

@karol.cej Když na to má :nevim: :lol:
Syn dudlík neměl vůbec a holka měla tuším od MAMu a ten byl něco kolem stovky, jestli si dobře pamatuju. Jooo, sice jich měla několik, aby jsme měli jistotu, že vždycky nějaký najdeme :mrgreen:, ale nebyla to jednorázová investice…postupně jsme něco přikoupili.

Ještě bych dodala, že holka o dudlíky přišla někdy krátce po roce…tuším rok a asi tři měsíce, když jsme jí je sebrali. Na dvou letech už bych rozhodně nový nekupovala, nechala bych max. dosloužit stávající…ale to je zase věc osobního názoru, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.17 13:30

To jsou nějaké super truper dudlíky od swarowskiho ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
29.5.17 13:30

Na co potřebuje dvouleté dítě dudlik? :lol: my měli vždy víc dudliku, ale vzdy jsem je kupovala za pár korun. Napadají mě lepší místa, kam pro děti investovat peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.5.17 13:31

My máme dudlíky z DMka. Takhle drahé dudlíky bych nikdy nekupovala jedině, že bych nevěděla co s penězma :lol: a to nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
29.5.17 13:42

No tak zajímavější je spíš ten věk syna :roll:

• Citovat
  • Upravit
776
29.5.17 13:49

@karol.cej
Tak drahé dudlíky má značka Elodie, mají v nabídce i golden edici za 800 Kč/ kus :)
Pokud by byl z nějakého extra spešl materiálu, tak bych to možná i pochopila, ale platit za značku takovou dardu, nepochopím a už vůbec ne ve 2 letech.
Já budu kupovat dva dudlíky, kus za cca 150 Kč - z kaučuku, když už by případně byla potřeba, ať nežužlá nějaké umělotiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.5.17 14:08

Dudlíky, které prodávám jsou nejlevnější za nějakých 75,– a to už jsou jedny z těch „lepších“.. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
31.5.17 19:02

Já jsem dudlíky dostala, takže super, ale viděla jsem ty ceny a to je šíleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.6.17 10:02

Pááni, to bych ty dudlíky celkem chtěla vidět :). Já vždy kupovala od mam a i ty mi přišli celkem drahé – v porovnání s dmkovýma, atd. A nejdražší jsem kupovala svítící ve tmě, což se na noc fakt hodí :) ale i ten vyšel do 150,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
5.6.17 10:36

Starší syn dostal dudlik a měl ho až do roka než se oddudlikoval. Pohoda. Zatímco mladší byl jiná liga :lol: Seděl mu snad 10. dudlik. Nakonec si vybral ten nejlevnější a nejobyčejnější ze všech :lol: a to jsme pár dražších kousků taky pořídily. No, teď nám celá sbírka leží ve skříni. Třeba syn nebude materialisticky založený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí