Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, dnes jsem byla s kámoškou nakupovat a kupovala dudlíky pro svého dvouletého chlapečka a nechala tam skoro 800 jsem z toho uplně hotová
Sama ještě mimčo nemám, ale takováhle raketa za nějaké dva dudlíky se šnurkou, děs ![]()
@karol.cej Když na to má
![]()
Syn dudlík neměl vůbec a holka měla tuším od MAMu a ten byl něco kolem stovky, jestli si dobře pamatuju. Jooo, sice jich měla několik, aby jsme měli jistotu, že vždycky nějaký najdeme
, ale nebyla to jednorázová investice…postupně jsme něco přikoupili.
Ještě bych dodala, že holka o dudlíky přišla někdy krátce po roce…tuším rok a asi tři měsíce, když jsme jí je sebrali. Na dvou letech už bych rozhodně nový nekupovala, nechala bych max. dosloužit stávající…ale to je zase věc osobního názoru, no ![]()
Na co potřebuje dvouleté dítě dudlik?
my měli vždy víc dudliku, ale vzdy jsem je kupovala za pár korun. Napadají mě lepší místa, kam pro děti investovat peníze ![]()
My máme dudlíky z DMka. Takhle drahé dudlíky bych nikdy nekupovala jedině, že bych nevěděla co s penězma
a to nehrozí.
@karol.cej
Tak drahé dudlíky má značka Elodie, mají v nabídce i golden edici za 800 Kč/ kus ![]()
Pokud by byl z nějakého extra spešl materiálu, tak bych to možná i pochopila, ale platit za značku takovou dardu, nepochopím a už vůbec ne ve 2 letech.
Já budu kupovat dva dudlíky, kus za cca 150 Kč - z kaučuku, když už by případně byla potřeba, ať nežužlá nějaké umělotiny ![]()
Dudlíky, které prodávám jsou nejlevnější za nějakých 75,– a to už jsou jedny z těch „lepších“..
![]()
Já jsem dudlíky dostala, takže super, ale viděla jsem ty ceny a to je šíleny.
Pááni, to bych ty dudlíky celkem chtěla vidět
. Já vždy kupovala od mam a i ty mi přišli celkem drahé – v porovnání s dmkovýma, atd. A nejdražší jsem kupovala svítící ve tmě, což se na noc fakt hodí
ale i ten vyšel do 150,–.
Starší syn dostal dudlik a měl ho až do roka než se oddudlikoval. Pohoda. Zatímco mladší byl jiná liga
Seděl mu snad 10. dudlik. Nakonec si vybral ten nejlevnější a nejobyčejnější ze všech
a to jsme pár dražších kousků taky pořídily. No, teď nám celá sbírka leží ve skříni. Třeba syn nebude materialisticky založený ![]()