Existuje něco, co pomáhá na dráždivý tračník? Už jsem z toho zoufalá a dost mi to znepříjemňuje život, hlavně v práci..i když si ráno dojdu na záchod doma, tak v práci potřebuju znovu, někdy dokonce několikrát, jinak mi střeva dělají hrozně trapné zvuky..Celkově cítím velký břišní diskomfort a pořád mě to nutí na záchod. Průjmy nemám, spíš to někdy nejde vůbec a břicho mě pak bolí..
Jelikož jsem hodně úzkostný člověk, který se stresuje z každé prkotiny, tak jsem si na 99% jistá, že je to způsobené právě psychikou a přijdu si jak v začarovaném kruhu. Stresuju se teď hlavně kvůli tomu, že mám strach, co mi zas břicho bude dělat za zvuky a kolikrát budu muset na záchod..
Je to až tak stresující a nepříjemný, že jsem dokonce přemýšlela i o odchodu z práce
Já to mám hlavně ze stresu. Jediné, co užívám, je Imodium. Prostě si zajdu na toaletu několikrát doma, pak i třeba na místě a musím s tím nějak žít no. 😕
Existuje něco, co pomáhá na dráždivý tračník? Už jsem z toho zoufalá a dost mi to znepříjemňuje život, hlavně v práci..i když si ráno dojdu na záchod doma, tak v práci potřebuju znovu, někdy dokonce několikrát, jinak mi střeva dělají hrozně trapné zvuky..Celkově cítím velký břišní diskomfort a pořád mě to nutí na záchod.
Průjmy nemám, spíš to někdy nejde vůbec a břicho mě pak bolí..
Jelikož jsem hodně úzkostný člověk, který se stresuje z každé prkotiny, tak jsem si na 99% jistá, že je to způsobené právě psychikou a přijdu si jak v začarovaném kruhu. Stresuju se teď hlavně kvůli tomu, že mám strach, co mi zas břicho bude dělat za zvuky a kolikrát budu muset na záchod..
Je to až tak stresující a nepříjemný, že jsem dokonce přemýšlela i o odchodu z práce