Setkáváte se s drby nebo pomluvami v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jedním uchem dovnitř druhým ven, jinak by se člověk zbláznil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, to je všude. Já se snažím drby neroznášet, ale nebudu lhát, že mě nezajímají. Jsem vždy ráda, když mě někdo informuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jooo, sice ne v práci, ale u nás v sousedství naprosto běžné. Nemá cenu to řešit. Jsou takoví, co to řeknou jen tak, aby s někým souhlasili, jiní co to myslí vážně. Často jsem terčem pomluv i já. Neřeším to, mám kamarádky a blízké lidi, kteří ví jaká jsem. A pokud mě někdo za zády pomlouvá, tak mi za to opravdu nestojí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někteří lidé drbami přímo žijí
nemá smysl se tím zatěžovat, občas je můžeš i přiživit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Ono asi záleží, kdo a jak „informuje“… někdo vyloženě „zkresluje“, jak se něco stalo, aby z toho sám vyšel dobře a někoho jiného shodil a udělal z něj de.bila. To je typ drbů, který mě jediný rozčiluje. Takhle šplhá u vrchnosti jedna kolegyně, to mi asi nepřestane ležet v žaludku.
Jinak ať si spánebohem drbe, kdo chce, jak chce, koho chce, s kým chce, s tím člověk nic neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, máme v práci dvě potvory, které rády shazují ostatní, aby samy vypadaly lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a je mi to úplně buřt, sama se moc v tomhle ani nijak neangažuju. Já si je vyslechnu, ale to je tak všechno ![]()
A proč by tě to mělo tížit? Tak pokud pracuješ s lidmi, vždy se objeví drby. Takže to musíš brát tak, jak to je a neřešit
- Citovat
- Upravit
Určitě. Skoro všichni si zanadávají na šéfa o polední pauze nebo u kafe. Překvapivě velmi často drbou chlapi. Ke své osobě jsem se s tím často setkala od kolegů, kteří se obávali, že je ohrozím kariérně.
- Citovat
- Upravit
Ahoj.
Ať už o mě nebo o druhých a kupodivu to, kteří je roznáší a lžou ke všemu tak jsou v pohodicce a klidki a vše jim prochází, protože jsou jedinci, kteří jim to žerou.
Taky se setkáváte s drby nebo pomluvami v práci? Docela mě to už tíží, protože se jedná o tři roky v kuse.