Setkáváte se s drby nebo pomluvami v práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.25 12:23

Drby

Ahoj.
Taky se setkáváte s drby nebo pomluvami v práci? Docela mě to už tíží, protože se jedná o tři roky v kuse. :nevim: Ať už o mě nebo o druhých a kupodivu to, kteří je roznáší a lžou ke všemu tak jsou v pohodicce a klidki a vše jim prochází, protože jsou jedinci, kteří jim to žerou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10577
20.2.25 12:28

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.2.25 12:29

Jedním uchem dovnitř druhým ven, jinak by se člověk zbláznil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.2.25 12:56

Ano, to je všude. Já se snažím drby neroznášet, ale nebudu lhát, že mě nezajímají. Jsem vždy ráda, když mě někdo informuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.2.25 12:56
@Dollorres píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13938
20.2.25 13:51

Pomlouvá se všude, neřeším to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
20.2.25 14:30

Jooo, sice ne v práci, ale u nás v sousedství naprosto běžné. Nemá cenu to řešit. Jsou takoví, co to řeknou jen tak, aby s někým souhlasili, jiní co to myslí vážně. Často jsem terčem pomluv i já. Neřeším to, mám kamarádky a blízké lidi, kteří ví jaká jsem. A pokud mě někdo za zády pomlouvá, tak mi za to opravdu nestojí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
20.2.25 15:07

Někteří lidé drbami přímo žijí :lol: nemá smysl se tím zatěžovat, občas je můžeš i přiživit :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
20.2.25 15:16
@Dollorres píše: Více

Ono asi záleží, kdo a jak „informuje“… někdo vyloženě „zkresluje“, jak se něco stalo, aby z toho sám vyšel dobře a někoho jiného shodil a udělal z něj de.bila. To je typ drbů, který mě jediný rozčiluje. Takhle šplhá u vrchnosti jedna kolegyně, to mi asi nepřestane ležet v žaludku.
Jinak ať si spánebohem drbe, kdo chce, jak chce, koho chce, s kým chce, s tím člověk nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8994
20.2.25 15:17

Jo, máme v práci dvě potvory, které rády shazují ostatní, aby samy vypadaly lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.25 15:52

Jo a je mi to úplně buřt, sama se moc v tomhle ani nijak neangažuju. Já si je vyslechnu, ale to je tak všechno :D
A proč by tě to mělo tížit? Tak pokud pracuješ s lidmi, vždy se objeví drby. Takže to musíš brát tak, jak to je a neřešit

• Citovat
  • Upravit
5205
20.2.25 19:19

Vybodla bych se na to. Stejne s tim nic neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.25 01:01

Určitě. Skoro všichni si zanadávají na šéfa o polední pauze nebo u kafe. Překvapivě velmi často drbou chlapi. Ke své osobě jsem se s tím často setkala od kolegů, kteří se obávali, že je ohrozím kariérně.

• Citovat
  • Upravit
24536
5.3.25 19:13

To neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat