Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
musela jsem mít kvůli hnisu rozříznout dáseň, dali mi dren a nadruhý den jsem přišla, odstranily mi obrovskou sraženinu, pak se mě zeptali jestli dren drží, říkám jo a poslali mě domů. Musím se objednat na vytrhnutí ale začaly svátky takže musím až v úterý ale teď mě začalo místo s drenem bolet a nevim jestli se mám bát. Mám počkat na úterý nebo bych si měla někam zajít?
Děkuji
Zkus ledovat, ale rano bych urcite zasla..radeji 5× zbytecne než neco zanedbat..
Určitě zajděte. Na výměnu drenu jsem kdysi chodila obden i přes víkend (k víkendu na pohotovost), muselo se to měnit, do úterka se mi to zdá tedy moc. Vám neřekli, že musíte chodit na výměnu? A hlavně - vůbec ta dáseň ani rána nebolely. Určitě to nemá bolet. Bolet vás může zub, ale dáseň s drenem ne.
Dobrý den, ve středu jsem zjistila že mam nateklou celou pusu a tak jsem šla na zubni pohotovost
Tam jsem zjistila že mám váček naplněný hnisem tak mi ho dal pryč a dal dren dnes je sobota a od středy do ted mi jen vymenuje dreny necitim uz skoro žadnou bolest nemam to natekle beru antibiotika jen by me zajimalo co bude dal prosli jste si tim nekdo? Predem dekuji ![]()
Příspěvek upraven 02.09.23 v 15:39
@Natali101 píše:
Dobrý den, ve středu jsem zjistila že mam nazeklou celou pusu a tak jsem šla na zubni pohotovost
Tam jsem zjistila že mám váček naplněný hnisem tak mi ho dal pryč a dal dren dnes je sobota a od středy do ted mi jen vymenuje dreny necitim uz skoro žadnou bolest nemam to natekle beru antibiotika jen by me zajimalo co bude dal prosli jste si tim nekdo? Predem dekuji