Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy, chtěla bych poradit. Kupujeme domeček a úpravy budou potřeba. Celkem se vším si víme rady, ale s tou dřevěnou hrůzou si rady nevíme. 5 kovových tyčí (až do stropu) drží schodiště, takže tam musí zůstat. Obložit sádrošem to nejde (kvůli straně schodiště - nešlo by tam uchytit a jen z jedné strany by to nevypadalo dobře) Napadlo mě to celé natřít na bílo a co nejvíce popínavých rostlin, aby se to zakrylo. Ale asi by to chtělo něco trochu „radikálnějšího“. Nějaké nápady? Jo a máme 3letého prcka, takže i bezpečného.
Předem moc díky za Vaše nápady! ![]()
To nemuže držet schodište…normálne bych to uřízla u toho soklu. Na tu hlínu jsem taky koukala, nebo co to je ![]()
Asi bych zainvestovala do predelani schodiste
tohle bych nedalan:)))
Já bycha si to dřevěne oddělal a nechala jen to železne a zkusila k tomu dát kytky nebo bych k tomu prostě přisunula nějakou velkou skřín, ale myslim že by to šlo normalně obložit-čímkoliv, navrtat na to třeba takove obkladove desky aby to vypadalo jako stěna, to by asi vbylo nejlepší
Příspěvek upraven 19.04.15 v 19:06
A co sklo nebo podobný průhledný materiál? Na schodišti by bylo přirozené světlo.
@irca11 to mě vůbec nenapadlo!
dřevěné obložení úplně pryč a přisunout tam nějaké komody nebo obložit znova a jen vodorovně, ale na bílo!
díky Jo a je to obyvák.
@laducha já právě sklo moc nemusím a měla bych i strach kvůli malému, ale děkuji! ![]()
No, jestli to drží schodiště, dost o tom pochybuju, to prochází nahoře stropem?
Každopádně, pokud by to muselo zůstat, tak to dřevo všechno pryč a nechat jen tyče, natřít asi na bílo nebo to zadělat sádrošem ze strany pokoje a ty tyče by byly viditelný jen ze schodiště, doléhaly by na sádrokarto, ten by se dal mezi tyčemi potapetovat, třeba rozdílným vzorem stejné tapety. Ze strany pokoje by byla normální stěna.
Se sádrošem by se na tom dalo pracovat, takže si myslím, že nemáš pravdu. Tuhle hrůzu bych dala pryč, dá se na tom dělat spousta věcí