Dřevěné pexeso

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.11.06 13:12

Dřevěné pexeso

Ahoj holky,
chtěla bych se s váma poradit - dneska jsem viděla v hračkářství dřevěné pexeso s obrázky zvířátek, kytiček, broučků. Vypadalo to moc hezky. Tak o tom uvažuju jako o vánočním (narozeninovém) dárku pro malou, která bude mít v lednu 2 roky. Je mi jasné, že z počátky bychom to nehráli jako klasické pexeso, ale prostě jenom dávali stejné obrázky k sobě, případně třídili podle toho, které zvířátko má ocásek apod.

Jenom prostě nevím, jestli to není na 2-leté dítě brzo a nemám raději uvažovat nad něčím jiným.

Díky za všechny názory a postřehy.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
423
22.11.06 13:20

dřevěné pexeso

Ahojky Míšo, chystám se je koupit Kubíkovi, je mu teď 19 měsíců a budeme si hrát stejně jako vy - přikládat stejné obrázky k sobě. Myslím, že si s ním pěkně vyhrajeme.

Zdraví Alte a Kubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
22.11.06 13:21

Ahoj Míšo,

Honzík dostal stejné pexeso od babičky k druhým narozeninám a zatím ho to teda nijak moc nebaví :? Zkoušíme na tom nacvičovat barvy a hledáme stejné obrázky, ale moc dlouho mi u toho nevydrží. Tak si říkám, že ho na chvilku ještě schovám a zkusíme později. Ale záleží taky na tom, jak moc je malá bystrá :P třeba ji to zrovna bude bavit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.11.06 14:30

Ahoj.

Myslím, že ho určitě využijete, i když budete hrát úplně jinak než klasické pexeso. Nějakou dobu máme dřevěné domino - domácí zvířátka - a používáme k vyhledávání stejných obrázků … Teď jsme Radimovi koupili velkou dřevěnou přiřazovačku od Woody.
http://hracky.svet-nakupu.cz/…52/dp-38355/
 http://hracky.svet-nakupu.cz/kategorie.asp?…

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.11.06 14:45

dřevěné pexeso

Jééééé, Beruško, moc díky za ty stránky, na ty jsem ještě nenarazila. Zbožňujeme dřevěné hračky a tady objednám malému všecko naráz, co jsem měla najité v několika obchodech a ještě i něco navíc :P

Díky Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.07 19:18

Taky jsem malé koupila to dřevěné pexeso a velký úspěch. Teď mám u stolaře objednané, že mi nařeže ty čtverečky, a nakreslím si další kartičky sama. Myslela jsem třeba kolečko, trojúhelník, čtverec a nějaké jednoduché tvary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí