Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky,
potřebujeme koupit tři matrace.Pro dva dospělé a dítě 7let.
Nabídka je šílená a člověk neví co vybrat.Tak teď vybíráme ze tří matrací-Dřevočal Lima, Leona a nebo Concorde…Nemáte někdo? Zajímala by mě spokojenost. Děkuji moc
@proxa píše:
Byla byhc ráda-děkuji
Omlouvám se, že až dneska, ale mám toho nějak moc a nestíhám, tak snad Vám to ještě něco platné. Je to odkaz na prodejnu, kde dělá manžel, tak mužete klidně písnout email s nějakým dotazem ohledně matrací. ![]()
Jo, a ten odkaz, jsem zapoměla, pardon, napravuji ![]()
Odkaz mi nejde vložit
tak to pošludo sz.
Ahoj, jakou matraci jste nakonec vybrala a jak jste s ni spokojená (Leona nebo Lima od Dřevočalu).
Taky jsem uvažovala o Dřevočalu. Ale nakonec jsme dali přednost matraci, která je lepená vodouředitelnými lepidly a nikoli lepidly na bázi rozpouštědel - což Dřevočal je, pokud tedy v poslední době neměnili lepidla (na dotaz ohledně lepidla mi bez problému odpověděli).
A kterou matraci jste nakonec vybrala? Lepidla mě vůbec nenapadla zkoumat…
děkuji za radu. ![]()
@lkj Na spaní u babičky jsme koupili matraci Zdeněk od firmy Materasso a na spaní doma dražší matraci Agáta plus: https://www.loznice.cz/…a-plus/15975
Obě vypadají kvalitně a pohodlně, Agáta plus po zakoupení trochu smrděla novotou, ale nechali jsme cca měsíc bez obalu vyvětrat a v pohodě.
Ještě se můžete dívat na hustotu pěny - čím hustší pěna, tím později se proleží. U té matrace Zdeněk ta hustota sice není tak vysoká, ale s ohledem na cenu a na to, že je to matrace, na které nespí denně, jsme ji zakoupili.
@lkj A na spaní pro nás jsme měli nejdříve matrace od firmy Tropico, ty se velmi rychle proležely a celkově nebyly nic moc. Takže pak jsme pořídili nové a u těch jsme si už s výběrem dali více práce - vybrali jsme od slovenské firmy Materasso (přesný typ už si nepamatuju), máme je už několik let a spokojenost.
Tu hustotu vím, ale to aby byl člověk Colombo, skoro nikde ji neuvádějí.