Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, máte někdo zkušenost s pracím prostředkem který je bez vůně a dobře pere? Dekuji
Úplně bez vůně kupuji práci prášek a avivaz v DM drogerii, tu jejich značku, používám na praní pro malou co čekám ![]()
SA8 od Amway. Všechen se vymáchá, takže v prádle nezůstane nic, co by mělo tu vůni způsobovat. ![]()
Já peru v prášku z DM a zdá se ji, že nijak nevoní. A dávám ho méně, než je doporučené množství a vypere toho dost. Nemám taky ráda, když prádlo moc voní.
Jinak na máchání ocet, to je chytač pachu a prádlo ti octově vonět nebude ![]()
Obnovují diskuzi
Doteď jsem prala v Tierra Verde a spolu s vydatnou pomocí žlučového mýdla to celkem šlo, ale jak batole roste, tahám z pračky čím dál víc nevypraných věcí… mám tu Vanish sprej, ale taky to voní, i po vyprání s octem.
Perete v něčem, co fakt nevoní a pere to?
@Kacise píše:
Obnovují diskuziDoteď jsem prala v Tierra Verde a spolu s vydatnou pomocí žlučového mýdla to celkem šlo, ale jak batole roste, tahám z pračky čím dál víc nevypraných věcí… mám tu Vanish sprej, ale taky to voní, i po vyprání s octem.
Perete v něčem, co fakt nevoní a pere to?
ako pisali vyssie, dm prasok myslim na senzitivnu pokozku, alebo tak nejako. perie dobre