Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, chci se zeptat nebo nechat poradit. Nestaveli jste nekdo s firmou drevostavby Baloun? Chteli bychom drevostavbu a tato firma je docela levna. U nas na vesnici stoji jejich jeden domecek a tak bych chtela znat jeste nejake dalsi nazory.
Nebo muzete mi doporucit nejakou jinou firmu na drevostavby?
Chteli bychom minimalne 4+1 nebo kk max.do 1 500000,–
Dik ![]()
http://www.rdrymarov.cz/drevostavby Ti jsou dobří. Osobní zkušenost nemám, jen co vím od známých ![]()
@MiskaKosa na ne jsme se uz taky divali ale nejlevnejsi domek maji za 2 miliony ![]()
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa na ne jsme se uz taky divali ale nejlevnejsi domek maji za 2 miliony
Tak ono zase možná bude dobré poradit se přímo s odborníkem… Ono nejlevnější není nejlepší a nejdražší není nejlepší… A co vím, tak tito jsou opravdu dobří a odvádí perfektní a rychlou práci
chtělo by to nějakého nezaujatého a hlavně nepropagujícího poradce.
@MiskaKosa jj taky jsem slyšela, že jsem dobří a mají hezké domky a rychle odvedenou práci ale kde najít někoho kdo poradí ![]()
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa jj taky jsem slyšela, že jsem dobří a mají hezké domky a rychle odvedenou práci ale kde najít někoho kdo poradí
Moje segra zatím studuje dřevěné konstrukce, dřevostavby a za rok bude končit
ale to vy asi potřebujete rychleji ![]()
Nevím netuším kde někoho takového sehnat… snad je možná zastavit u některého z těch domků a zeptat se přímo těch majitelů jak jsou a byli spokojeni ![]()
@MiskaKosa no letos už asi bychom nestavěli
takže až příští rok
no nevím, jak by byly tady lidi nadšení, kdybych chodila a zvonila jim u dveří ![]()
My jsme taky ve fázi výběru. Já jsem zase dostala na ten Rýmařov špatnou referenci, ale takové to známých kamarád… Takže nevím. My jsme byli na vzorovem domě od firmy Okal a byl moc pěknej. Jedou podle německých norem, ale taky nikoho kdo má zkušenost neznám.
@klarusa teď mám otevřenou stránku OKAL
a zrovna jsem se chtěla kuknout zda tady už o této firmě není něco napsáno ![]()
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa no letos už asi bychom nestavělitakže až příští rok
no nevím, jak by byly tady lidi nadšení, kdybych chodila a zvonila jim u dveří
Hele nám taky lidí zvoní u dveří jelikož se jim líbí naše zahrada a ptají se který architekt ji dělal
a my jim velice rádi odpovídáme
A vůbec nás to neobtěžuje ![]()
Koukni na jiné diskuze. Dívala jsem se, že tahle témata už tady byla.
@MiskaKosa fakt
tak uvidím, když půjdu na procházku s malým, tak zajdu pokecat ![]()
@klarusa jj byla, ale co jsem koukala na jejich stránky, tak teda nejsou moc levní ![]()
@Zdeňka86 píše:
@klarusa jj byla, ale co jsem koukala na jejich stránky, tak teda nejsou moc levní
To souhlasím. Taky pořád nemám jasno, jen bylo hezké to vidět.
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa fakttak uvidím, když půjdu na procházku s malým, tak zajdu pokecat
A taky jsme vlastnili víc domů a jeden vůbec nebyl na prodej, ale každý večer k nám chodili lidi a chtěli koupit. Předháněli se v nabídkách a my koukali jak blázni ![]()