Dřevostavby BALOUN

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
973
14.9.13 17:32

Drevostavby BALOUN

Ahojky holky, chci se zeptat nebo nechat poradit. Nestaveli jste nekdo s firmou drevostavby Baloun? Chteli bychom drevostavbu a tato firma je docela levna. U nas na vesnici stoji jejich jeden domecek a tak bych chtela znat jeste nejake dalsi nazory.
Nebo muzete mi doporucit nejakou jinou firmu na drevostavby?
Chteli bychom minimalne 4+1 nebo kk max.do 1 500000,–
Dik :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
14.9.13 17:38

http://www.rdrymarov.cz/drevostavby Ti jsou dobří. Osobní zkušenost nemám, jen co vím od známých :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
14.9.13 17:47

@MiskaKosa na ne jsme se uz taky divali ale nejlevnejsi domek maji za 2 miliony :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.9.13 17:52
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa na ne jsme se uz taky divali ale nejlevnejsi domek maji za 2 miliony :?

Tak ono zase možná bude dobré poradit se přímo s odborníkem… Ono nejlevnější není nejlepší a nejdražší není nejlepší… A co vím, tak tito jsou opravdu dobří a odvádí perfektní a rychlou práci :nevim: chtělo by to nějakého nezaujatého a hlavně nepropagujícího poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
14.9.13 17:54

@MiskaKosa jj taky jsem slyšela, že jsem dobří a mají hezké domky a rychle odvedenou práci ale kde najít někoho kdo poradí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.9.13 18:02
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa jj taky jsem slyšela, že jsem dobří a mají hezké domky a rychle odvedenou práci ale kde najít někoho kdo poradí :think:

Moje segra zatím studuje dřevěné konstrukce, dřevostavby a za rok bude končit :-D ale to vy asi potřebujete rychleji :-D
Nevím netuším kde někoho takového sehnat… snad je možná zastavit u některého z těch domků a zeptat se přímo těch majitelů jak jsou a byli spokojeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
14.9.13 18:05

@MiskaKosa no letos už asi bychom nestavěli :D takže až příští rok :palec: no nevím, jak by byly tady lidi nadšení, kdybych chodila a zvonila jim u dveří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.9.13 18:05

My jsme taky ve fázi výběru. Já jsem zase dostala na ten Rýmařov špatnou referenci, ale takové to známých kamarád… Takže nevím. My jsme byli na vzorovem domě od firmy Okal a byl moc pěknej. Jedou podle německých norem, ale taky nikoho kdo má zkušenost neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
14.9.13 18:06

@klarusa teď mám otevřenou stránku OKAL :D a zrovna jsem se chtěla kuknout zda tady už o této firmě není něco napsáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.9.13 18:06
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa no letos už asi bychom nestavěli :D takže až příští rok :palec: no nevím, jak by byly tady lidi nadšení, kdybych chodila a zvonila jim u dveří :mrgreen:

Hele nám taky lidí zvoní u dveří jelikož se jim líbí naše zahrada a ptají se který architekt ji dělal :-D a my jim velice rádi odpovídáme :-) A vůbec nás to neobtěžuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.9.13 18:10

Koukni na jiné diskuze. Dívala jsem se, že tahle témata už tady byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
14.9.13 18:12

@MiskaKosa fakt :D tak uvidím, když půjdu na procházku s malým, tak zajdu pokecat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
14.9.13 18:13

@klarusa jj byla, ale co jsem koukala na jejich stránky, tak teda nejsou moc levní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.9.13 18:18
@Zdeňka86 píše:
@klarusa jj byla, ale co jsem koukala na jejich stránky, tak teda nejsou moc levní :?

To souhlasím. Taky pořád nemám jasno, jen bylo hezké to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.9.13 18:20
@Zdeňka86 píše:
@MiskaKosa fakt :D tak uvidím, když půjdu na procházku s malým, tak zajdu pokecat :palec:

A taky jsme vlastnili víc domů a jeden vůbec nebyl na prodej, ale každý večer k nám chodili lidi a chtěli koupit. Předháněli se v nabídkách a my koukali jak blázni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí