Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jelikož ho máš přijatého od září, tak ho nemůžeš dát dřív… respektive můžeš se zkusit zeptat, ale šance je skoro nulová.
Taky bych řekla, že to nepůjde. Vždyť chodí děti do konce roku, jedině kdyby nějaké dítě vypadlo a třeba se odstěhovalo nebo něco.
Pokud mají ve školce volné místo, tak by se dalo dohodnout. Pokud mají naplněnou kapacitu, tak musí jít až od září. Poptala bych se napřed ve školce, než bych měla tu práci.
Jlska bych za reditelkou a zkusila se s ni domluvit. pokud ho nevezme tak bych to resila pani na hlidani nebo skolkou soukromou i za vysokou cenu jen abych tu praci mela, sice byt pul roku treba na nule ale jostota v zari prace. pokud bych si praci mohla vybirat tak bych di uzila posledni pulrok s ditetem doma.
Zkus se domluvit.Syn má 2 roky a 4 m, v červnu se vracím do práce a na ten měsíc mi ho vemou a pak normálně od září.
Záleží jak mají ve školce plno a jak jsou ochotné. My vyřizovali školku pro dvojčata nějak loni k létu, prostě už po zápisu. V srpnu mi ze školky volali, že tam jsou a jestli můžu přijet podepsat přijetí. Ale přijetí až od jejich 3 let, tedy nástup od 3.6.2013. Učitelka mi ale říkala ať vydržím, že zájemců pod 3 roky je více, že jednají s někým o založení třídy pro děti do 3 let. No a první týden v září mi volali, že třída je a že můžou nastoupit ( a to jim byli 2 roky a 3 měsíce).
Zkus se zeptat ve školce ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den omlouvám se za anonym ale mám důvod
Mám syna (2,5r) byli jsme na zápise a vzali nás takže v září nastupuje. Ale mám dotaz kdybych si našla práci dřív než půjde do školy třeba ted v květnu tak můžu ho dát do školky? jde to nebo nejde? asi je to hloupý dotaz ale zajímá mě to a nevím zda to jde když sem žádala o nástup až v září v místě kde bydlím je velká nezaměstanost žádná práce a mám strach že nic nenajdu a něco se rýsuje a nechci si nechat utéct šanci
babičky máme ale pracující takže hlídání by šlo ale ne vždycky
děkuji za odpovědi