Dřívější menstruace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.5.17 06:20

Spineni mohlo byt ovulacni krvaceni.ja ho mam pokazde par dni kolem ovu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.17 08:58

Holky díky moc za reakce. Jsem z toho nesvá a přítel ještě víc, navíc má ted pred zkouškama takže malý teď fakt neplánujeme.. snad to bude v poho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.17 11:06

Dobry den chtela jsem se zeptat. o 3 dny jsem dostala menstruaci nez jsem ji mela mit. Je to slabe a svetle nez mivam.. S pritelem se snazime uz dva roky o miminko ale stale se nam nedari… Nevite cim to muze byt ze jsem dostala menstruaci o 3 dny vice?? A jestly bych si mela udelat tt?? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
28.10.18 20:21

2. brzká menstruace

Zdravím. Moje menstruace byla vždy pravidelná, jenže v září mi začala o 2 dny dříve a tenhle měsíc dokonce o týden. Nikdy jsem s tím problém neměla, nedržím žádnou dietu, nic se u mě nezměnilo… Mám dost silné bolesti v podbřišku a kolem ledvin. Nevíte co se může dít? Je mi 26, nemám děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.19 07:25

Dobrý den. Měla bych dotaz, s přítelem se snazime už 3 měsíce o miminko. Včera jsem to dostala o tři dny dříve než normálně a je mi špatně. Spíš jako na zvracení a hrozně mě bolí prsa. Takhle mě snad nikdy nebolela. Myslíte že bych mohla být těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.23 10:13

dřívější menstruace

Dobrý den, dostala jsem svou ms o 5dní dříve. Byla jsem s přítelem ten den mi to dělal prsty trošku mě to bolelo a ještě ten den o pár hodin pozdeji jsem měla malou louži krve a kalhotkách. Další den už ms byla silná i s tou sliznicí. Je možné těhotenství? asi ne ale jsem až hodně zodpovedná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa