Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, před 4 dny jsem s partnerem měla první pohlavní styk, ale jen s kondomem, protože jsem HA vysadila před měsícem kvůli zdravotním problémům. 2 dny jsem lehce špinila, což mi příjde normální ale 3 den jsem dostala bolesti břicha a prsou jako u menstruace a večer jsem začala krvácet… je možné, že je to menstruace? i-kdy přišla o 8 dní dřív než min. měsíc nebo to mohou být příznaky začátku těhotenství?? děkuji za odpovědi ![]()
@siisii Těhotenství to opravdu nebude. Je to klasická menstruace. Může to být ovlivněno tím že si vysadila antikoncepci ![]()
Bude to ovlivněno vysazením HA, u každého se cyklus srovná jinak, někdo má ms hned pravidelně, někdo ji nemá ani rok od vysazení ![]()
Ahoj chci se zeptat taky něco podobného. Dostala jsem to o 4 dny dříve a v poslední době mi strašně padají vlasy. S přítelem se snažíme o mimi už rok ale pořád nic. Mohou to být příznaky začátku těhotenství??
Děkuji za odpověď. ![]()
Ahojky bohužel jako přiznak to není, mamtchvílet kdy mam nevolnosti bolesti prsu atd však nikdy to tehu nebylo.
Ahoj holky. stalo se vam uz nekomu ze jste to dostali o cca tyden driv? me poprve a jsem z toho nejaka vydesena. mam hodne ale opravdu hodne nepravidelnou menstruaci. nekdy dostanu presne nekdy jednou za dva mesice. coz se mi zrovna stalo z prosince na leden. a ted jsem to najednou dostala o tyden driv. bricho me neboli nic mi neni ale ja tedy pri menstruaci bolestmi netrpim. mam hned plasit gynekologa? diky a mejte se..
@samanta2208 píše:
Ahoj holky. stalo se vam uz nekomu ze jste to dostali o cca tyden driv? me poprve a jsem z toho nejaka vydesena. mam hodne ale opravdu hodne nepravidelnou menstruaci. nekdy dostanu presne nekdy jednou za dva mesice. coz se mi zrovna stalo z prosince na leden. a ted jsem to najednou dostala o tyden driv. bricho me neboli nic mi neni ale ja tedy pri menstruaci bolestmi netrpim. mam hned plasit gynekologa? diky a mejte se..
Jako že jsi dostala menstruaci po třech týdnech?
@samanta2208 píše:
@Solaris ano presne tak
No občas se objeví špinění, když dochází k nidaci. To nevím, jestli je tvůj případ. Pro klid duše zavolej na gynekologii.
Mě menzes už od puberty chodí jak chce, vždy o 2 dny dřív, to bych neřešila, ale v posledních měsících dostanu menzes o 5 dní dřív i o 7, takže po 20 dnech až 23 dnech. První den je mi děsně špatně, bolí mě břicho, pocit na zvracení. A dneska taky, tupá bolest v podbříšku, až jsem myslela, že se pozvracím nebo omdlím, musela jsem si za den vzít 2 brufeny. A první 3 dny musím mít super tampony. Tyhle bolesti mám tak 4 roky asi. Je tohle „normální?“
Pokial to je krvacanie tak ti bude menstruace.telu po HA chvilu trvá kym sa srovná.
Nidace býva len spinenie
Zdravím, je možné dostat menstruaci o 10 dnů dříve? Mám z toho trošku divný pocit, protože včera po menším experimentu se salátovkou… jsem začala špinit, dnes si musím dávat tampony, jak silné krvácení mám. Může se jednat o menstruaci? Břicho mě bolí od pupíku dolů hrozně celé.
Zdravím. Měla bych dotaz. Menstruaci mívám celkem pravidelnou, někdy se zpožděním plus minus 3-4 dny. A včera jsem menstruaci dostala o 13 dní dříve než normálně. Poslední menstruace přišla 23.4., asi 12 dní po ovulaci (neměřím se, jen odhaduji podle MS kalendáře), jenže to bylo spíš jen špinení, nebo hodně slabá menzes, asi tak jako na konci menzes. Trvalo to 5 dní. Myslela jsem že je to normální menzes tak jsem to nechala být a včera jsem to dostala znovu, hned po ovulaci. Na internetu jsem se dočetla, že bych mohla být těhotná. Udělala jsem si dva testy oba byly negativní. Nyní mě bolí podbřišek jako u normální menzes a mám to stejně silné jako obvykle. Myslíte že to špineni bylo ovulační krvácení a teď mam „pravou“ menstruaci, nebo opravdu můžu být těhotná? Provozovali jsme s přítelem přerušovaný sex, ale vždy jen chvíli a poté si vzal kondom. Předem moc děkuji za odpověď.
Mě se tohle občas stává, hlavně když jsme se snažili o mimino.ale spíš to bylo ze stresu.