Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na plastice jsem nebyla, nejsem po porodu, ale mám je myslím spíš větší i tak a nelíbí se mi to… Nicméně jak myslíš, že by mohly pomoct venušiny kuličky? Ty tak maximálně na posílení svalů jestli vůbec na něco…
Ahoj anonymní! Také by mě zajímal názor někoho kdo na tom byl. Kuličky jsem si koupila z DMka ale jak si zanedbávám nošení. Gyndař mi řekl že ta možnost jít na jplastiku je, pokud ale není v plánu dítě třeba za dva roky.
Napíše doporučenku, proběhne zákrok při anestezii a týden pobytu v nemocnici a tak 2-3měsíce rekonvalescence.
Taky nad tím přemýšlím…
Tak to zkusím probrat s gyndr. Jsem pár měsíců po porodu, tak se to možná ještě trošku spraví samo. Už jsem o tom jednou mluvila prý jsou ženy, co mají pysky třeba 10 cm, to teda zdaleka nemám. Víc mi vadí právě to, že mi něco vylézá zevnitř.
Ty kuličky prodávají normálně v DM? U jakého zboží je mají?
Ahoj zakladatelko,
mám hodně podobný problém - větší malé stydké pysky mi zas až tak nevadí, nedřou o prádlo a jsou cca stejně velké, tak ty až tolik neřeším, ale právě po porodech po třech „průlezech“ a kdovíjakém šití (moc potrhaná jsem nabyla, ale nastřižená a šitá jo a myslím, že mi stehy vypadaly dřív a moc se to k sobě nechytilo) mám „otvor“ taky nic moc na pohled a v kombinaci s povoleným pánevním dnem je taky vidět víc, než by mělo… Jsem cca 4 r. od posledního porodu a samozlepšení teda žádný… Jdu na kontrolu ke gyndr příští týden, tak to chci taky nějak nadhodit, jestli se s tím dá něco dělat.
Kuličky v DM mají překvapivě u dětí, tam jak jsou těhotenský krémy apod. Trošku to funguje na zpevnění, ale taky flákám nošení…
Jinak ta operace se jmenuje vaginoplastika a když si představím to hojení po tom, v podstatě další šestinedělí, tak se mi do toho nějak nechce…
Taky poprosím o zachování anonymity ![]()
Ahoj zakladatelko ![]()
o té plastice jsem také četla, ale nějak se mi do toho pořád nechce.. Venušiny kuličky mi doporučil můj doktor. Zkoušela jsem i ty s dm, ale nakonec se mi nejvíc osvědčil takový setík kuliček různých velikostí a hmotností. Jmenuje se to AMI a výrobce je JeJoue. Koupila jsem je zde: http://www.intimity.cz/405-ami/
Z toho DMka mi také moc nevyhovovali ![]()
Záleží jak Vám ten problém dělá zle, pokud hodně tak si myslím že se dá tzv. další šestinedělí přežít, a je to napořád pokud tedy nebudete opět rodit. Já mám třeba problém v sobě kolikrát udržet tampon
Ale jsem půl roku po porodu tak tomu dám ještě čas a pak uvidím…
Prosím o zachování anonymu, určitě pochopíte.
Jsem po více porodech a vůbec se mi nelíbí můj spodek. Mám dost velké malé pysky a taky ze zadní části pochvy jako by vylézalo něco zevnitř.
Byl tady někdo na plastice? Jste spokojení?
A pomohly někomu třeba venušiny kuličky? Jaké máte?
Dík za odpovědi. Třeba anonymně.