Plastika spodku, Venušiny kuličky

Anonymní
6.7.13 20:08

Plastika spodku, venušiny kuličky

Prosím o zachování anonymu, určitě pochopíte.
Jsem po více porodech a vůbec se mi nelíbí můj spodek. Mám dost velké malé pysky a taky ze zadní části pochvy jako by vylézalo něco zevnitř.
Byl tady někdo na plastice? Jste spokojení?
A pomohly někomu třeba venušiny kuličky? Jaké máte?
Dík za odpovědi. Třeba anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.7.13 22:02

Na plastice jsem nebyla, nejsem po porodu, ale mám je myslím spíš větší i tak a nelíbí se mi to… Nicméně jak myslíš, že by mohly pomoct venušiny kuličky? Ty tak maximálně na posílení svalů jestli vůbec na něco…

• Citovat
  • Upravit
461
6.7.13 22:07

Ahoj anonymní! Také by mě zajímal názor někoho kdo na tom byl. Kuličky jsem si koupila z DMka ale jak si zanedbávám nošení. Gyndař mi řekl že ta možnost jít na jplastiku je, pokud ale není v plánu dítě třeba za dva roky.
Napíše doporučenku, proběhne zákrok při anestezii a týden pobytu v nemocnici a tak 2-3měsíce rekonvalescence.
Taky nad tím přemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 07:26

Tak to zkusím probrat s gyndr. Jsem pár měsíců po porodu, tak se to možná ještě trošku spraví samo. Už jsem o tom jednou mluvila prý jsou ženy, co mají pysky třeba 10 cm, to teda zdaleka nemám. Víc mi vadí právě to, že mi něco vylézá zevnitř.
Ty kuličky prodávají normálně v DM? U jakého zboží je mají?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.13 10:23

Ahoj zakladatelko,

mám hodně podobný problém - větší malé stydké pysky mi zas až tak nevadí, nedřou o prádlo a jsou cca stejně velké, tak ty až tolik neřeším, ale právě po porodech po třech „průlezech“ a kdovíjakém šití (moc potrhaná jsem nabyla, ale nastřižená a šitá jo a myslím, že mi stehy vypadaly dřív a moc se to k sobě nechytilo) mám „otvor“ taky nic moc na pohled a v kombinaci s povoleným pánevním dnem je taky vidět víc, než by mělo… Jsem cca 4 r. od posledního porodu a samozlepšení teda žádný… Jdu na kontrolu ke gyndr příští týden, tak to chci taky nějak nadhodit, jestli se s tím dá něco dělat.

Kuličky v DM mají překvapivě u dětí, tam jak jsou těhotenský krémy apod. Trošku to funguje na zpevnění, ale taky flákám nošení…

Jinak ta operace se jmenuje vaginoplastika a když si představím to hojení po tom, v podstatě další šestinedělí, tak se mi do toho nějak nechce…

Taky poprosím o zachování anonymity :oops:

• Citovat
  • Upravit
179
8.7.13 08:20

Ahoj zakladatelko ;)

o té plastice jsem také četla, ale nějak se mi do toho pořád nechce.. Venušiny kuličky mi doporučil můj doktor. Zkoušela jsem i ty s dm, ale nakonec se mi nejvíc osvědčil takový setík kuliček různých velikostí a hmotností. Jmenuje se to AMI a výrobce je JeJoue. Koupila jsem je zde: http://www.intimity.cz/405-ami/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.7.13 22:20

Z toho DMka mi také moc nevyhovovali :?
Záleží jak Vám ten problém dělá zle, pokud hodně tak si myslím že se dá tzv. další šestinedělí přežít, a je to napořád pokud tedy nebudete opět rodit. Já mám třeba problém v sobě kolikrát udržet tampon :evil: Ale jsem půl roku po porodu tak tomu dám ještě čas a pak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí