Dřívější odchod z nemocnice

402
11.3.13 19:04

Dřívější odchod z nemocnice

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s dřívějším odchodem z nemocnice po porodu. Manžel bude od nás v době porodu mimo EU a nemá mi kdo hlídat staršího prcka, jen staří sousedi a ty to opravdu nevydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
11.3.13 19:08

Myslis ambulantni porod? Zajistis si pediatra ktery okamzite prevezme dite do pece a 2 hod po porodu muzes jit domu

• Citovat
  • Upravit
6865
11.3.13 19:09

@kaca.zagi Ahojky já podepisovala v porodnici revers ale s tím že mi dětská dr řekla že je malá ok, jinak v hodně porodkách už je možno po domluvě jít domů už po 72 hod od porodu ale musí se to domluvit předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.3.13 19:09

To existuje? Já si tu lámu hlavu, jak jim vysvětlím, že chci revers. No přeci jen u prvního jsem takovéhle věci řešit nemusela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.3.13 19:12

Také jsem chtěla jít domu na revest, ale doktorka mi řekla, že já jít můžu, ale malá zůstane v porodnici :cert: :cert: také jsem měla problém s hlídáním dvou dětí. Ale nakonec jsem ukecala doktora, domluvila vše s pediatrem a šli domu o 2 dny dříve bez reverzu. Byli sme tak 5 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.3.13 19:13
@kaca.zagi píše:
To existuje? Já si tu lámu hlavu, jak jim vysvětlím, že chci revers. No přeci jen u prvního jsem takovéhle věci řešit nemusela :)

Jsou tu diskuze i deníčky na téma ambulantní porod, pohledej.
Předpokládá to, že budeš v pořádku ty i miminko. Musíš zajistit doktora pro dítě, který ho vezme do péče dřív a ideálně i vybrat porodnici, kde s tím třeba mají zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.3.13 19:16

@kaca.zagi, moc se ještě neraduj, záleží na porodnici a některé umějí dělat velké problémy! A nakonec milostivě pustí tebe, ale děcko nepropustí a kdybys s ním přesto odešla, zavolají na tebe policii. Jediná cesta je se snažit domluvit a mít pediatra, který dítě tzv. převezme do péče a vezme si ho na triko. Držím palce na vstřícné doktory, tam kde se chystáš rodit a hladký porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.3.13 19:16

@terezka24 tyjo tam my šli tetokrát domů taky 5 den ale stím že nás ještě drželi déle bo malá nepřibírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.3.13 19:21

Sla jsem domu po trech dnech od porodu, kdyz je dite i matka OK, je mozne odejit 72h po porodu, zalezi na personalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
11.3.13 19:22
@lekarnicka28 píše:
@kaca.zagi, moc se ještě neraduj, záleží na porodnici a některé umějí dělat velké problémy! A nakonec milostivě pustí tebe, ale děcko nepropustí a kdybys s ním přesto odešla, zavolají na tebe policii. Jediná cesta je se snažit domluvit a mít pediatra, který dítě tzv. převezme do péče a vezme si ho na triko. Držím palce na vstřícné doktory, tam kde se chystáš rodit a hladký porod.

ale o tohle se uz i nekdo soudil ne? a vyhral…nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.3.13 19:24

@brumi
Nás nechtěli pustit ze samého důvodu, jenže blbá porodnice, malou mi nechali řvát hlady :cert: :cert: Nechtěla ode mě, prostě to nešlo, zkoušeli sme úplně vše, ale malá byla zebejčená a prostě nechtěla..První 2 dny skoro nejedla,3 den jí nechali vyhladovět, kr**y jedny a mohla jsem za nima chodit jak jsem chtěla a až ten den večer jí dali mlíčko přes stříkačku a jak krásně dlabala, ráno jsem zkoušela znova kojit, ale nešlo to, tak papala přes stříkačku a hned krásně za jeden den přibrala, tak jsem přemluvila doktora a 5 den sme si to trádovali domu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.3.13 19:25

Ještě je možnost když opravdu nemá kdo hlídat, domluvit umístění staršího sourozence na dětské oddělení nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
11.3.13 19:29

@kaca.zagi odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.3.13 19:30

Z Liberce a v souvislosti se zdejší porodnicí jsem o AP neslyšela, ale je pravda, že jsem ani nevěděla, že něco takového je možné si domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
11.3.13 19:32

@kaca.zagi mě jeste napadlo zaplatit nejakou studentku…já třeba v olomouci mam dobre kontakty…ale v liberci nee :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková