Porod u Milosrdných

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
505
6.3.13 17:23

porod u milosrdných

Ahojky maminky :-)

Jenom jsem se chtěla zeptat, zda je mezi Vámi některá, která se chystá rodit u milosrdných bratří v Brně kolem 12. dubna :-)

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3780
6.3.13 17:50

@kacenkab doporučuji se Milosrdným vyhnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
6.3.13 17:55
@balenka píše:

ja naopak, rodila jsem v lednu a velka spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
6.3.13 18:07
@balenka píše:

já též max. spokojenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.3.13 18:21

Taky jsem tam rodila a maximální spokojenost! chválím, kde můžu! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.3.13 18:22

:lol: holky ale zakl. položila úplně jinou otázku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.3.13 18:25

@berry4 to sice jooo, ale jakmile někdo začne úplně nesmyslnýma argumentama útočit na moji oblíbenou porodnici, tak se musím ozvat..tak se omlouvám za OT, ale bylo to pro uklidnění zakladatelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.3.13 18:36

@Dorka_X já tam rodila dvakrát a nemám odtama vůbec hezký vzpomínky. Hlavně na porod ne. Tak se nediv, že někdo má i jiný názor :pankac: OMLOUVÁM SE ZA OT :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 06.03.13 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.3.13 18:37

Omluva za Ot. Rodila jsem tam jednou a hodlam po druhe i za cenu ze to mam z ruky a mam bliz Bohunice.Tam rozhodne nejdu kamaradku tak malem nechali vykrvacet a dalsim trem zbytky placenty takze Bohunice nedoporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.3.13 18:58

No to je zase diskuze, fakt. První příspěvek hovoří za vše. :roll:

Zakladatelko, rodila jsem u Milosrdných jednou a budu tam rodič v červenci podruhé a za sebe mohu jen doporučit. Perfektní přístup, sestry na novorozeneckém se věnovaly, nic nebylo problém, zkrátka malá a útulná porodnice rodinného typu. Na blba narazíš všude, takže se nenech vystrašit šílenýma historkama, ty se totiž konají naprosto všude. Vždycky se najde někdo, kdo nebude a nebyl spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.3.13 19:59

Maminky děkuji :-) já jsem slyšela jen samé dobré recenze :-) rozhodovala jsem se mezi Boskovicemi a Milosrdnými a už mám jasno :-) akorát mě zajímá, jestli tam někoho potkám :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.3.13 20:03

@kacenkab Mě bohužel ne, my jdeme rodit až v létě. Ale přeji pohodový porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.3.13 21:49

@kacenkab on tp neznamená, že to vyjde. Takže těžko se ti ozve maminka, která URČITĚ bude rodit kolem 12 ho. Navíc těch 72 hodin nezaručuje, že se vůůůbec potkáte, taže nečekej, že se ti tu někdo ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.3.13 22:01

Ahoj já tam chci rodit, ale termín mám až 3.5…jinak předešlé dva porody bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.3.13 08:35

@berry4 tak nějak, termín není směrodatný ;)

Nechtěla jsem rozpoutat hádky, za to se omlouvám, jen jsem chtěla, aby zakladatelka zvážila možnosti, protože můžu porovnávat - vidím to i z profesního hlediska.
Ale každého věc… ;)
Přeji, ať to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková