Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Uz par mesicu vzdy dva dny pred menstruaci spinim (opravdu malinko, jen takovy hlen na papire) a potom den pauza a pote normalni menstruace, vsechno pravidelne. Byla jsem u gynekolozky a ta mi doporucila drmek, no ten jsem tento mesic v polovine cyklu zacla Brat, denne tabletku. Dnes jsem mela dostat menstruaci ale uz 3 dny jen spinim (zase jen hleny na papire)! Je mozne, ze se to jeste casem zreguluje nebo ho radeji vysadit at mi to jeste vic nerozhodi? dr mi rikala at ho beru zatim 3 mesice. A jeste prosim, je mozne, ze se ta hladina toho hormonu vyrovna sama? Dr mi rikala, ze pokud nechci otehotnet tak se s tim nic nedela ale nevim, dost mi padaji vlasy a jestli to neni i z toho, na netu jsem cetla, ze nedostatek Progesteronu neni vubec dobre, a ze by se to potom nemelo resit? A zda se mi, ze to spineni zaclo v tu dobu, co jsem prestala Brat leky na stitnou zlazu, chteli jsme zkusit jestli to moje telo zvladne bez nich a vysledky byly dobre (uz je to asi vic nez rok) az na minuly mesic, ze pry na hrane, musim se nechat zase za 3 mesice otestovat ; je mozne, ze to ma souvislost?
![]()
Ma nekdo zkusenost? Otehotnet momentalne nechceme
dekuji
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!