Drobné dárečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
drobné dárečky
Ahojky, chtěla bych vás poprosit o nějaké nápady, rady na web stránky, kde bych sehnala drobné dárečky(svíčky, mejdlíčka)pro paní učitelky z dětského stacionáře, kam docházíme…Chtěli bychom jim poděkovat a dát něco malinkého na Vánoce…je jich tam dost, tak opravdu jen drobnost za pár kaček, něco jsem našla na Fleru, ale mejdlíčka, co by se mi líbilatak už má paní bohužel stop stav do konce roku
nemáte někdo zkušenost ještě s nějakýma stránkama? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co male celofanove balicky pralinek? To si sni odpolko u kafe, udelaji si prijemnou pauzu. Jde to hezky zabalit s maslickou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danulinka16
Chci sem dát odkaz na stránky p.o.t.v.o.r.cz ale nedovolí mi to…@admin
nechápu…co je zakázaného na „potvor“??? Zní to jak potvora? Nadávka?
![]()
Ty stránky jsou bez těch teček…čti to dohromady. Jinak to nešlo napsat.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danulinka16 není to na stránky, ale našeho kluka (2) děsně baví vykrajovat cukroví. Takže už máme hrozné hromady perníčků (je to těsto, co se dá udělat rychle, vydrží a dá se dělat malá dávka). Pomalujeme, napíšeme PF 2017, zabalíme do celofánu a rozdáváme.
Aby bylo vidět, že je to od kluka, tak nejsou tak úplně vánoční, ale prostě to, co vykrajuje on, takže dinosauři, traktory a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co koupit platy mydel a s ditetem vykrajet mydla ruznych tvaru do malych balicku? I tip s pernickama mi prijde hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
@SIMONA1234 stránky jsou s největší pravděpodobností blokované kvůli opakovanému vkládání reklamy.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji Vam holky za napady a vlozene stranky, podivam, popremyslim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit