Nejlevnějši látky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nejlevnějši Látky
Holky potrebuju koupit opravdu levně bavlněne dekoračni latky tak minimalne 20 celich roli nevite kde sehnet? I ze zahranici klidne… Moc vsem dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja chodim do brnenskeho KARS, tam maju lacne bavlnene platno, a ak by nevadil uplet, mozno by stalo za polistovanie ponukou na moraviatex. Ale odtial som kupovala naposledy asi pred troma rokmi, neviem ako sa zmenila ponuka/ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná ja beru tedka od maleho obchodnika latku bavlněnou 40,– kc za metr ne a ne z nej dostat odkud on bere latky levneji, nedivym se ze mi to nechce rict kdys ma ze me byznis ze
ale tim tuplem si mydlim ze to jde jeste levněji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svatava001 wau, tak takhle levny jsem jeste nevidela
kde to beres? ![]()
Vim, ze hodne holek objednava latky z Polska- napr. dresowka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svatava001 píše:
@Bábi Zlopočasná ja beru tedka od maleho obchodnika latku bavlněnou 40,– kc za metr ne a ne z nej dostat odkud on bere latky levneji, nedivym se ze mi to nechce rict kdys ma ze me byznis zeale tim tuplem si mydlim ze to jde jeste levněji
Hladaj firmy, co tkaju. Inde lacne nezozenies.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná jaa uz hledala snad vsude a nikde nic levnejsi jak 60,– kc sem nenasla je tady problem ten ze dodavatel od ktereho beru bere 5 kusu latek porad stejne dookola takze poroto potrebuju jine, cena 40,– kc za metr je v klidu ale uz potrebuju jiny barvy jiny obrazky a u nej to nejde no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorbas objednavala jsem asi rok z jedne internetove stranky a pani mozna majitelka mi napsala sama email ze by mi dala slevu metr za 40,– kdys budu brat celou roly tak rikaam joo proc nee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, kde sehnat bio bavlněné úplety nebo aspoň certifikované pro děti do tří let za rozumnou cenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit