Nejlevnějši látky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.11.16 20:34

Nejlevnějši Látky

Holky potrebuju koupit opravdu levně bavlněne dekoračni latky tak minimalne 20 celich roli nevite kde sehnet? I ze zahranici klidne… Moc vsem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.11.16 20:40

Ja chodim do brnenskeho KARS, tam maju lacne bavlnene platno, a ak by nevadil uplet, mozno by stalo za polistovanie ponukou na moraviatex. Ale odtial som kupovala naposledy asi pred troma rokmi, neviem ako sa zmenila ponuka/ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 20:48

@Bábi Zlopočasná ja beru tedka od maleho obchodnika latku bavlněnou 40,– kc za metr ne a ne z nej dostat odkud on bere latky levneji, nedivym se ze mi to nechce rict kdys ma ze me byznis ze :D ale tim tuplem si mydlim ze to jde jeste levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
20.11.16 20:51

@Svatava001 wau, tak takhle levny jsem jeste nevidela 8o kde to beres? :mrgreen:
Vim, ze hodne holek objednava latky z Polska- napr. dresowka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 20:52
@Svatava001 píše:
@Bábi Zlopočasná ja beru tedka od maleho obchodnika latku bavlněnou 40,– kc za metr ne a ne z nej dostat odkud on bere latky levneji, nedivym se ze mi to nechce rict kdys ma ze me byznis ze :D ale tim tuplem si mydlim ze to jde jeste levněji

Hladaj firmy, co tkaju. Inde lacne nezozenies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 20:57

@Bábi Zlopočasná jaa uz hledala snad vsude a nikde nic levnejsi jak 60,– kc sem nenasla je tady problem ten ze dodavatel od ktereho beru bere 5 kusu latek porad stejne dookola takze poroto potrebuju jine, cena 40,– kc za metr je v klidu ale uz potrebuju jiny barvy jiny obrazky a u nej to nejde no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 20:59

@Zorbas objednavala jsem asi rok z jedne internetove stranky a pani mozna majitelka mi napsala sama email ze by mi dala slevu metr za 40,– kdys budu brat celou roly tak rikaam joo proc nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.11.16 13:02

Nevíte někdo, kde sehnat bio bavlněné úplety nebo aspoň certifikované pro děti do tří let za rozumnou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat