Adventní věnec pro začátečníky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Adventní věnec pro začátečníky
Dcera chodí do školky a budou mít akci pro rodiče - vyrábění adventních věnců. U nás se takové věci ani nekupují, natož, aby se vyráběly, tudíž vůbec nevím, jak co nejjednodušeji na to. Poradíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
CO třeba použít google, fakt nikde není videonávod? Myslím, že tak to pochopíš spíš, než když ti napíšu, že budeš postupně drátkem přidělávat větve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nás takové akci bývají taky a vše je připravené, i pár vzorových výrobků. Někdy jen chtějí, aby kdo má přinesl tavnou pistoli, aby to odsejpalo
Tudíž by Vám měli oni říct jak na to, případně co na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji. My na ty výzdoby nejsme, tak se nám ani to tvoření extra nelíbí, ale co nám zbyde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
Dcera chodí do školky a budou mít akci pro rodiče - vyrábění adventních věnců. U nás se takové věci ani nekupují, natož, aby se vyráběly, tudíž vůbec nevím, jak co nejjednodušeji na to. Poradíte?
Taky jsme samoukové… Polystyrénový základ ve tvaru kruhu, zahradnický drátek, nastříhané větve např. smrček, túje,…, malé ozdůbky např. malinké baňky, kouličky,… V barvách Vánoc, které preferuješ…
- Citovat
- Upravit
@Maty1989 píše:
Děkuji. My na ty výzdoby nejsme, tak se nám ani to tvoření extra nelíbí, ale co nám zbyde
To já už se nemůžu dočkat, až věnec udělám, dělám jich vždycky kolem deseti a rozdávám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
To já už se nemůžu dočkat, až věnec udělám, dělám jich vždycky kolem deseti a rozdávám![]()
Tak u nás Vánoce vypadají tak, že dáme papírový vystřihovánky na okno, případně světýlka před barák. Tím to s výzdobou hasne. Velikonoce neslavíme vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A musí to být nutně věnec? Já dělám každý rok a vloni se mi do něj vůbec nechtělo a nakonec jsem udělala na stůl tohle. Stačí hezký talíř, tácek, postavit 4 svíčky, obsypat čímkoliv podle fantazie. Je to hned a fantazii se meze nekladou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
Tak u nás Vánoce vypadají tak, že dáme papírový vystřihovánky na okno, případně světýlka před barák. Tím to s výzdobou hasne. Velikonoce neslavíme vůbec
No, Velikonoce taky neslavím, ale barvíme a malujeme s dětmi vajíčka
Ve Vánocích se vyžívám, takže jeden věnec nestačí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mivam většinou jeden v jídelně, jeden v obýváku. Vánoce milujeme, výzdobu dělám ráda. Hodně šiju, jeden rok jsem měla i ušitý, potažené skleničky od výživy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
No, Velikonoce taky neslavím, ale barvíme a malujeme s dětmi vajíčkaVe Vánocích se vyžívám, takže jeden věnec nestačí
![]()
U nás se maluje max ve školce na Velikonoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem z příspěvku pochopila, že školka dá rodičům příležitost vyrobit si adventní věnce - něco jako společná dílna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o akci pro rodice, kdy spolecne budeme s detmi delat vence. Respektive tedy presne svicny, takze venec to byt nastesti nemusi
Takze to uz predstavu mam. Vadil mi ten venec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já preferuju čistě přírodní, takže stačí opravdu jen větve/oříšky/šišky/červené plody apod. Letos jsem dělala poprvé závěsný, abysme měli na malém stole místo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit