Adventní věnec pro začátečníky

3088
10.11.16 09:21

Adventní věnec pro začátečníky

Dcera chodí do školky a budou mít akci pro rodiče - vyrábění adventních věnců. U nás se takové věci ani nekupují, natož, aby se vyráběly, tudíž vůbec nevím, jak co nejjednodušeji na to. Poradíte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
10.11.16 09:22

CO třeba použít google, fakt nikde není videonávod? Myslím, že tak to pochopíš spíš, než když ti napíšu, že budeš postupně drátkem přidělávat větve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.11.16 09:23

No u nás takové akci bývají taky a vše je připravené, i pár vzorových výrobků. Někdy jen chtějí, aby kdo má přinesl tavnou pistoli, aby to odsejpalo :mrgreen: Tudíž by Vám měli oni říct jak na to, případně co na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.11.16 09:23

Výroba adventního věnce

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.11.16 09:26

Děkuji. My na ty výzdoby nejsme, tak se nám ani to tvoření extra nelíbí, ale co nám zbyde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.11.16 09:26
@Maty1989 píše:
Dcera chodí do školky a budou mít akci pro rodiče - vyrábění adventních věnců. U nás se takové věci ani nekupují, natož, aby se vyráběly, tudíž vůbec nevím, jak co nejjednodušeji na to. Poradíte? :lol:

Taky jsme samoukové… Polystyrénový základ ve tvaru kruhu, zahradnický drátek, nastříhané větve např. smrček, túje,…, malé ozdůbky např. malinké baňky, kouličky,… V barvách Vánoc, které preferuješ…

• Citovat
  • Upravit
20767
10.11.16 09:27
@Maty1989 píše:
Děkuji. My na ty výzdoby nejsme, tak se nám ani to tvoření extra nelíbí, ale co nám zbyde :mrgreen:

To já už se nemůžu dočkat, až věnec udělám, dělám jich vždycky kolem deseti a rozdávám :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.11.16 09:30
@radkka píše:
To já už se nemůžu dočkat, až věnec udělám, dělám jich vždycky kolem deseti a rozdávám :pankac: :mrgreen:

Tak u nás Vánoce vypadají tak, že dáme papírový vystřihovánky na okno, případně světýlka před barák. Tím to s výzdobou hasne. Velikonoce neslavíme vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.11.16 09:33

A musí to být nutně věnec? Já dělám každý rok a vloni se mi do něj vůbec nechtělo a nakonec jsem udělala na stůl tohle. Stačí hezký talíř, tácek, postavit 4 svíčky, obsypat čímkoliv podle fantazie. Je to hned a fantazii se meze nekladou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.11.16 09:43
@Maty1989 píše:
Tak u nás Vánoce vypadají tak, že dáme papírový vystřihovánky na okno, případně světýlka před barák. Tím to s výzdobou hasne. Velikonoce neslavíme vůbec :mrgreen:

No, Velikonoce taky neslavím, ale barvíme a malujeme s dětmi vajíčka :pankac: Ve Vánocích se vyžívám, takže jeden věnec nestačí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.11.16 09:49

Taky mivam většinou jeden v jídelně, jeden v obýváku. Vánoce milujeme, výzdobu dělám ráda. Hodně šiju, jeden rok jsem měla i ušitý, potažené skleničky od výživy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.11.16 20:41
@radkka píše:
No, Velikonoce taky neslavím, ale barvíme a malujeme s dětmi vajíčka :pankac: Ve Vánocích se vyžívám, takže jeden věnec nestačí :oops: :mrgreen:

U nás se maluje max ve školce na Velikonoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.11.16 20:49

Já jsem z příspěvku pochopila, že školka dá rodičům příležitost vyrobit si adventní věnce - něco jako společná dílna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
15.11.16 11:28

Jde o akci pro rodice, kdy spolecne budeme s detmi delat vence. Respektive tedy presne svicny, takze venec to byt nastesti nemusi :-) Takze to uz predstavu mam. Vadil mi ten venec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
27.11.16 13:28

Já preferuju čistě přírodní, takže stačí opravdu jen větve/oříšky/šišky/červené plody apod. Letos jsem dělala poprvé závěsný, abysme měli na malém stole místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat