Háčkování do jednoho místa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Háčkování do jednoho místa
Ahoj holky, potřebuji radu od šikulek. Jak mám hackovat dlouhé sloupky do jednoho místa? Nemyslím z jednoho ale do jednoho. Je to pro mě záhada. Jak můžu hackovat do místa které tam vlastně není? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja teda nejsem zadny expert, ale podle me hackovani do jednoho mista znamena, ze pichnes nekolikrat (kolikrat potrebujes) do toho stejneho sloupku z predchozi rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pícháš několikrát do oka z předchozí řady, vlastně vytváříš „vějířek“ z dlouhých sloupků
Příspěvek upraven 03.11.16 v 08:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží co konkrétně chcete dělat, nejlepší je najít si video na youtoube, tam je to pěkně ukázané
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no toto chápu. Nevím úplně jak to vysvětlit. Hackuji sloupky a na jejich vrcholu mají být spojené aby vznikla jakoby špička. Když jsou spojené dole tak rozumím tomu, ze hackuji z jednoho mista, ale jak je to obráceně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenkate To se dělává tak, že si necháš to poslední oko na háčku (tolik sloupků, kolik potřebuješ) a provlíkneš je pak najednou. Takže vlastně když děláš dlouhý sloupek, tak provlíkneš jednou a pak podruhé, ale při tomto způsobu provlíkneš jen jednou a tens loupek nedoděláš - doděláš je až všechny najednou. Zkusím někde najít, jestli to nebude popsané po lopatě, já to neumím vysvětlit. A hlavně už jsem dlouho neháčkovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenkate jmenuje sháčkování dlouhých sloupků, najdi návod na youtube, je jich tam hafo, detailně udělaných, podle toho to pochopíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vpodstatě místo, abys to provlíkla podruhé, tak znovu nahodíš:
http://kouzlodomova.blogspot.cz/…sloupku.html
Jinak dají se tím dělat i krásné kytičky, když používáš různou délku sloupků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechas si na hacku posledni oko a provliknes jich pak vic najednou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tý jó!!! Díky holky!!! Mám to!!! A já trubka se u toho včera vztekala do půlnoci. Ještě jednou díky všem!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit