Háčkování do jednoho místa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
3.11.16 08:09

Háčkování do jednoho místa

Ahoj holky, potřebuji radu od šikulek. Jak mám hackovat dlouhé sloupky do jednoho místa? Nemyslím z jednoho ale do jednoho. Je to pro mě záhada. Jak můžu hackovat do místa které tam vlastně není? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
3.11.16 08:15

Ja teda nejsem zadny expert, ale podle me hackovani do jednoho mista znamena, ze pichnes nekolikrat (kolikrat potrebujes) do toho stejneho sloupku z predchozi rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.11.16 08:20

No pícháš několikrát do oka z předchozí řady, vlastně vytváříš „vějířek“ z dlouhých sloupků

Příspěvek upraven 03.11.16 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.11.16 08:21

Záleží co konkrétně chcete dělat, nejlepší je najít si video na youtoube, tam je to pěkně ukázané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.11.16 08:21

Ahoj, no toto chápu. Nevím úplně jak to vysvětlit. Hackuji sloupky a na jejich vrcholu mají být spojené aby vznikla jakoby špička. Když jsou spojené dole tak rozumím tomu, ze hackuji z jednoho mista, ale jak je to obráceně? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.11.16 08:25

@Lenkate To se dělává tak, že si necháš to poslední oko na háčku (tolik sloupků, kolik potřebuješ) a provlíkneš je pak najednou. Takže vlastně když děláš dlouhý sloupek, tak provlíkneš jednou a pak podruhé, ale při tomto způsobu provlíkneš jen jednou a tens loupek nedoděláš - doděláš je až všechny najednou. Zkusím někde najít, jestli to nebude popsané po lopatě, já to neumím vysvětlit. A hlavně už jsem dlouho neháčkovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.11.16 08:28

@Lenkate jmenuje sháčkování dlouhých sloupků, najdi návod na youtube, je jich tam hafo, detailně udělaných, podle toho to pochopíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.11.16 08:31

Vpodstatě místo, abys to provlíkla podruhé, tak znovu nahodíš:

http://kouzlodomova.blogspot.cz/…sloupku.html

Jinak dají se tím dělat i krásné kytičky, když používáš různou délku sloupků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.11.16 08:33

Nechas si na hacku posledni oko a provliknes jich pak vic najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.11.16 08:40

Tý jó!!! Díky holky!!! Mám to!!! A já trubka se u toho včera vztekala do půlnoci. Ještě jednou díky všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat