Kde sehnat zbytky látek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde sehnat zbytky látek?
Dobrý den,
chtěla bych s dcerou zkusit ušít hadrovou panenku a popřípadě nějaké oblečky. V našem městě se ale neprodávají zbytky látek a nových látek mi přijde na takovéhle tvoření škoda. Nemáte někdo, prosím nějaký tip, kde bych mohla sehnat zbytky látek přes internet?
Mockrát děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hanina90 na FB ve skupinách tvoření - šití a pod.. je to tam pořád..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na FB je spousta skupinek - šikulíci, zbytky látek, šití-galanterie…je toho hodně, stačí pohledat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak - na FB, za pár korun, občas je něco na Fleru nebo i obecně na bazarech, ale na FB-třeba Zbytky latek je toho mraky
- Citovat
- Upravit
Doporučuji zeptat se švadlenky poblíž… Já se náhodou ptala paní co šije, jestli nemá nějaké zbytečky látek na odkup a darovala mi plnou tašku krásný ustřišku.. bylo vidět že jsou to zbytky, ale krásné látky i vzory..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zbytky látek
@Hanina90 Ahoj, můžu ti poslat zbytky látek různých druhů, máš zájem i o odstřišky? Tím nemyslím nějaké pidi kousky, nejmenší cca 10 x20 cm. Když napíšeš co chceš tvořit tak můžu vybrat. S šitím pomalu končím, tak ti ráda vypomůžu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomůže IV opravdu? Moc dekuju! Poslete vse, co nebudete potrebovat - chtela bych zkouset vsechno mozne, od nejakych dekoraci, pres nejake deobnosti pro dceru, oblecky na panenky az po aplikace…vyuziji kazdou velikost…
Jste zlata!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit