Kde sehnat zbytky látek?

5
23.10.16 16:47

Kde sehnat zbytky látek?

Dobrý den,

chtěla bych s dcerou zkusit ušít hadrovou panenku a popřípadě nějaké oblečky. V našem městě se ale neprodávají zbytky látek a nových látek mi přijde na takovéhle tvoření škoda. Nemáte někdo, prosím nějaký tip, kde bych mohla sehnat zbytky látek přes internet?

Mockrát děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.10.16 16:48

@Hanina90 na FB ve skupinách tvoření - šití a pod.. je to tam pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
23.10.16 16:53

Na FB je spousta skupinek - šikulíci, zbytky látek, šití-galanterie…je toho hodně, stačí pohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
23.10.16 16:59

Přesně tak - na FB, za pár korun, občas je něco na Fleru nebo i obecně na bazarech, ale na FB-třeba Zbytky latek je toho mraky

• Citovat
  • Upravit
18304
23.10.16 19:53

Děkuji, pro mě také přísná informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.10.16 20:18

Doporučuji zeptat se švadlenky poblíž… Já se náhodou ptala paní co šije, jestli nemá nějaké zbytečky látek na odkup a darovala mi plnou tašku krásný ustřišku.. bylo vidět že jsou to zbytky, ale krásné látky i vzory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.16 00:43

Zbytky látek

@Hanina90 Ahoj, můžu ti poslat zbytky látek různých druhů, máš zájem i o odstřišky? Tím nemyslím nějaké pidi kousky, nejmenší cca 10 x20 cm. Když napíšeš co chceš tvořit tak můžu vybrat. S šitím pomalu končím, tak ti ráda vypomůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.11.16 06:50

@Pomůže IV opravdu? Moc dekuju! Poslete vse, co nebudete potrebovat - chtela bych zkouset vsechno mozne, od nejakych dekoraci, pres nejake deobnosti pro dceru, oblecky na panenky az po aplikace…vyuziji kazdou velikost…
Jste zlata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat