MATKA ZAVISLA NA DROGY!!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@primi píše:
Dobrý den,
Chtěl bych se Vás na něco zeptat…
Může mít matka v péči děti když zavísla na drogách?
když kouří marihuanu?
Bere (subutex, suboxone, ravata, buprenorfin alkaloid, heroin atd.?,
Střídá různé může za jediný den?
Možná že už je i nakažena HIV…?Děkuji za odpověd!
Ne nemůže respektive neměla by mít!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@primi záleží jestli to někdo řeší? Co otec dětí? ten by to měl řešit ihned s tim že chce děti do vlastní péče
ideálně to nějak dokázat, zanedbává děti? Chodí čistě oblečené, mají dostatek jídla, nenechává je samotné doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@primi Je smutne, ze takovyhle lidi deti vubec maji… Jsou slusni lide, kteri se snazi roky o detatko, a nedari se…Fetaci si jednou vrznou a je to… Chudak dite… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ale taky znám jednu feťačku co má dítě v péči. Dítě většinou hlídá 80ti letá sousedka. Dítko ji říká „mami“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PajaRada píše:
@primi Je smutne, ze takovyhle lidi deti vubec maji… Jsou slusni lide, kteri se snazi roky o detatko, a nedari se…Fetaci si jednou vrznou a je to… Chudak dite…
Přesně takový názor mám i já! Život je nespravedlivý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sesborat dukazy a dat patricnym uradum nebo rovnout poslat do televize… pak dite odeberou raz dva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je schopna se postarat o dítě, tak ano. Drogová závislost sama o sobě, není důvodem pro to, aby dítě neměla, stejně tak střídání mužů nebo HIV.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@primi píše:
Dobrý den,
když kouří marihuanu?
primi, co je to za divný dotaz? to se skutečně ptáš jestli takový člověk může pečovat o dítě? Je logické že tato situace potřeuje řešit.
@Mexie píše:
Ne, ale taky znám jednu feťačku co má dítě v péči. Dítě většinou hlídá 80ti letá sousedka. Dítko ji říká „mami“
předpokládám, že dítě chodí do školky? a pochopitelně má odpovědné sousedy (ted tím nemyslím tu starou paní), takže nemusíme být obavu, že ho nechají zfetované matce napospas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@primi píše:
Dobrý den,
když kouří marihuanu?
jde o Tebe? jinak ano, pokud ji nikdo neudá, tak je možné, že chvíli ano. Pokud to ale praskne, tak hotovo, taková osoba nemá mít děti v péči ani omylem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, bohužel může. Znám několi případů, kdy je matka prokazatelně fetačka, ale v „zájmu“ dítěte s tím sociálka nic nedělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy si vsichni myslite ze nemuze ale vyvedu vas z omylu ja jsem toho zivouci dukaz. Ma mama fetovala nez jsem se narodila brala i kdyz me cekala a brala i po tom co jsem se narodila. Socka o tom vedela doktor co me rodil to vedel(mama si pichla i tesne pred porodem) proti drogovy to vedelo vsichni to vedeli a nikdo s tim nic nedelal. Az jednou kdyz uz byl na svete i muj brach a mel asi dva roky u nas doma proti drogovy udelalo zatah. Jen par dni jsme bydleli u babicky a potom sla mama na leceni i snama nas mela stale u sebe. Kdyz ji pustili tak sem tam stale neco brala. A i pres tohle vsechno nas mame nesebrali. A popravde jsem za to rada ze to znam uz od malicka a vim co to s clovekem dela a diky tomu k tomu mam extremni odpor a snad i diky tomu me ro nikdy nelakalo ani zkusit. Prosim o zachovani anonymu.
- Citovat
- Upravit