Výroba diáře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
877
11.11.16 07:14

výroba diáře

Zkoušeli jste někdo sám si navrhnout a vytisknout diář? Měli jste speciální program, šablonu nebo stačil word?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.11.16 10:12

To jsem nezkoušela :)) Musí to být docela dost práce, ale dobrej nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.11.16 12:34

Taky se na to chystám, tak uvidím, co vymyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
11.11.16 14:05

Dělala jsem si náhradní náplně do takového kroužkového diáře. Normálně myslím v Excelu (už je to dost dlouho), klasicky po týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
11.11.16 14:26

@Šárinnkaa Právě na pinterestu je tolik krásných šablon, ale všechno v angličtině. Náhradní náplň by se dala eventuálně koupit, ale takové ty listy s poznámkami by šlo udělat k obrazu svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.11.16 09:04

Tak co holky, už jste nějaký vyrobily? Zajímaly by mě výtvory abych měla inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
25.11.16 14:53

Ještě ne, na pinterestu jsem našla už i německé předlohy, ale českou ani jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.16 13:01

Já jsem si kupovala tečkovaný moleskine zápisník a diář si vytvořila sama… Byl to pro mě relax, bavilo mě to a mohla jsem si diář uzpůsobit podle sebe. Navíc je k tomuto tématu hromada videí na youtube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
3.1.17 13:58

Ahoj, nevytvářela jsem diář, ale letos jsem dělala kalendář - rodinný, týdenní :) Nahodila jsem ho volně ke stažení na blog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.18 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13098
12.12.21 19:17

Šablona na tvorbu diáře A5 - 2022

Ahoj všem :mavam:,
Oživuji téma. Můj oblíbený diář letos v DM nemají, tak mě napadlo si vyrobit svůj vlastní a nechat si ho dát do kroužkové vazby. Jedná se o formát A5 s vloženými prázdnými listy na poznámky. Nemáte někdo tip na nějakou šablonu či program, které by mi tu práci ulehčily? Dík za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.12.21 20:39

@Magical-eyes ja nevím, jak v ČR, ale v Německu DM Foto nabízí i výrobu vlastního diáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
12.12.21 20:40

Ahoj, já tedy kdysi nechávala dělat diář přes program CDSM Designer, v rámci kterého se to pak objednalo a odeslalo do konkrétního copycentra, kde mi diář vytiskli, svázali a poslali. Tuším, že cenově to bylo kolem 300,– a copycentrum bylo z Ústí nad Labem, ale už je to fakt hooodně dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
26.7.23 21:18

Ručně vyrobený diář

Vzhledem k tomu, že mi dostupné diáře moc nevyhovují, rozhodla jsem se si pracovní diář ručně vyrobit. A protože mé tempo je často vražedné, nejvyšší čas začít :D. Zajímalo by mě, vy, co si diáře vyrábíte, hodily byste konkrétní tipy, kterými se inspirujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
27.7.23 22:38

@Kfětoslava inspiruji se na pinterestu, googlu, YouTube a blogy jsou taky fajn. Ale já nevím co mi je, ale já jsem si letos udělala diář, opravdu hezký, 3 měsíce do něj psala, pak měla asi týden mimo a nemohla do něj psát, a nakonec skončil někde na dně šuplíku :,( Ale to se stalo jenom letos. Ale konkrétně na výrobu mám obyčejný A5 sešit čistý, 0,1 a 0,5 liner od centropenu, nějakou tu bělobu nebo bílou permanentku (ty mám dvě, tlustší a tenčí) a pak mám nějaký ty gelovky. Samozřejmě pravítko, obyč tužku, gumu a nějaký podklady, inspiraci. Fakt se na tom docela vyřádím :mrgreen: Ty dnešní diáře mi přijdou drahý a buď je tam toho pro mě málo nebo až příliš. Takhle si to udělám na míru. Klidně napiš SZ pro bližší info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat