Výroba diáře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
výroba diáře
Zkoušeli jste někdo sám si navrhnout a vytisknout diář? Měli jste speciální program, šablonu nebo stačil word?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To jsem nezkoušela
Musí to být docela dost práce, ale dobrej nápad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem si náhradní náplně do takového kroužkového diáře. Normálně myslím v Excelu (už je to dost dlouho), klasicky po týdnech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šárinnkaa Právě na pinterestu je tolik krásných šablon, ale všechno v angličtině. Náhradní náplň by se dala eventuálně koupit, ale takové ty listy s poznámkami by šlo udělat k obrazu svému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co holky, už jste nějaký vyrobily? Zajímaly by mě výtvory abych měla inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě ne, na pinterestu jsem našla už i německé předlohy, ale českou ani jednu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si kupovala tečkovaný moleskine zápisník a diář si vytvořila sama… Byl to pro mě relax, bavilo mě to a mohla jsem si diář uzpůsobit podle sebe. Navíc je k tomuto tématu hromada videí na youtube ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevytvářela jsem diář, ale letos jsem dělala kalendář - rodinný, týdenní
Nahodila jsem ho volně ke stažení na blog.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šablona na tvorbu diáře A5 - 2022
Ahoj všem
,
Oživuji téma. Můj oblíbený diář letos v DM nemají, tak mě napadlo si vyrobit svůj vlastní a nechat si ho dát do kroužkové vazby. Jedná se o formát A5 s vloženými prázdnými listy na poznámky. Nemáte někdo tip na nějakou šablonu či program, které by mi tu práci ulehčily? Dík za pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes ja nevím, jak v ČR, ale v Německu DM Foto nabízí i výrobu vlastního diáře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já tedy kdysi nechávala dělat diář přes program CDSM Designer, v rámci kterého se to pak objednalo a odeslalo do konkrétního copycentra, kde mi diář vytiskli, svázali a poslali. Tuším, že cenově to bylo kolem 300,– a copycentrum bylo z Ústí nad Labem, ale už je to fakt hooodně dávno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ručně vyrobený diář
Vzhledem k tomu, že mi dostupné diáře moc nevyhovují, rozhodla jsem se si pracovní diář ručně vyrobit. A protože mé tempo je často vražedné, nejvyšší čas začít
. Zajímalo by mě, vy, co si diáře vyrábíte, hodily byste konkrétní tipy, kterými se inspirujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava inspiruji se na pinterestu, googlu, YouTube a blogy jsou taky fajn. Ale já nevím co mi je, ale já jsem si letos udělala diář, opravdu hezký, 3 měsíce do něj psala, pak měla asi týden mimo a nemohla do něj psát, a nakonec skončil někde na dně šuplíku
Ale to se stalo jenom letos. Ale konkrétně na výrobu mám obyčejný A5 sešit čistý, 0,1 a 0,5 liner od centropenu, nějakou tu bělobu nebo bílou permanentku (ty mám dvě, tlustší a tenčí) a pak mám nějaký ty gelovky. Samozřejmě pravítko, obyč tužku, gumu a nějaký podklady, inspiraci. Fakt se na tom docela vyřádím
Ty dnešní diáře mi přijdou drahý a buď je tam toho pro mě málo nebo až příliš. Takhle si to udělám na míru. Klidně napiš SZ pro bližší info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit