Drogerie

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Ema N.
4.2.12 09:36

Drogerie

Drogerie

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
4.2.12 09:36

praci prasek Formil
vlhcene ubrousky (Lidl, dětské)
papírové kapesníky v krabičce
odličovací tamponky
toaletní papír čistič koupelen w5 žlutý
odstraňovač mastnoty w5 – oranžový,čistič skla w5 modrý
W5 na odpady
w5 „Cif“
krémy na boty W5
krém na ruce Cien
sprchový gel Cien šampón Cien
sůl a leštidlo do myčky čistič na koberce W5
Pytle na odpadky Čistič na trouby Úklidové ubrousky W5
Pečící papír
kartáček na zuby
Náplň závěsy do WC- balení po 3ks
plenky toujours
Plenky softino

• Citovat
  • Upravit
7240
5.2.12 04:28

Zkoušeli jste někdo koupelovou pěnu a olejíček pro děti? Zatím jsem kupovala od Johnsons baby, ale teď koukám do letáku a tam mají za polovinu levnější Lídlácké značky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.2.12 10:58

ústní voda x-tra mint

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
5.2.12 20:34

Zubní pasta Dentalux ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.2.12 23:56

olivové mýdlo kostka Finale,dámská voňavka ve skle,toaletní papír 4ks v balení,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.2.12 15:05

slipové vložky Siempre ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
6.2.12 22:08

Sáčky na mražení potravin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
9.2.12 00:27

Krém na obličej Cien Beauty s Q10-noční asi 50kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
12.2.12 10:40
rejžička píše:
Zkoušeli jste někdo koupelovou pěnu a olejíček pro děti? Zatím jsem kupovala od Johnsons baby, ale teď koukám do letáku a tam mají za polovinu levnější Lídlácké značky. :think:

Bacha na Johnsons, v testech tahle kosmetika vychází vyloženě katastrofálně. Obsahuje ty největší chemický svinstva :cert: Určitě bych se dětské kosmetiky v Lidlu nebála, perfektní je dětská kosmetika Babylove z dm, a to i na citlivou pokožku. My ze začátku mohli používat jen Nivea Nutri Sensitive, ale zjistila jsem, že Babylove je na stejné úrovni a cenově úplně jinde (parfemace je možná taky u Nivey příjemnější, ale to zas tak neřeším)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
12.2.12 10:43
Sunnny píše:
Krém na obličej Cien Beauty s Q10-noční asi 50kč

Ty jejich krémy na obličej vychází dobře i v dTESTu, ale na mě jsou moc vydatné. Ale velmi příjemné, to se musí nechat. Zkoušela jsem denní i noční, ale musela jsem je dát mamce. Ta je teď používá místo nějakých děsně drahých a říkala, že jí vyhovují :jazyk: Já měla ráda jejich odličovací pěnu, to jsem byla vyloženě nešťastná, když ji přestali dělat. Teď používám z Yves Rocher, ale cenově je samozřejmě v úplně jiné relaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.2.12 15:23

Tyto uklízecí hadérky.Absolutně super.Hlavně ten na sklo-okna,dvířka trouby,mikrovlnky,akvárko i zrcadlo umyté bez leštění,jen otřít hadříkem namočeným ve vodě,žádné leštění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.2.13 14:17

Prášek na praní Formil, gel na praní barevného Formil fialový, kapesníky v krabici, pytle na odpad, potravinová fólie Aromata, houbičky na nádobí… Chci vyzkoušet jejich nové tablety do myčky 60ks za 99,90,– píšou, že jsou bezfosfátové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
18.2.13 00:13

Cien gel na holení - manžel si hodně chválí
Cien antiperspirant roll-on(zelená, modrá, žlutá a růžová, ta růžová je hrozný smrad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.2.13 21:03

Pleťové krémy super a teď jsem na doporučení z diskuze zkusila i SOS krém na ruce a opět spokojenost. Je to hodně mastná, hutná, čistá „vazelína“, která na rozpraskané nehtové kůžičky na rukou a i na paty :oops: zabrala po dvou aplikacích. Jinak mám ráda pastu dentalux a také kupujeme dětské dvojbalení kartáčků na zuby s opičákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny