Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte v červnu 2019 jsem podstoupila konizaci - výsledky nedopadli úplně dobře a tak mě od té doby sleduji každý 3 měsíc vyšetření a žádná velká změna neprobehla. Podle doktorů mě bude čekat 2 konizace a já mám opravdu strach z toho že nebudu moct mít děti.. je mi 20 let, jsem mladá, ale do budoucna bych mimi opravdu chtěla a docela mě tenhle kolotoč trápí, předem děkuju za vaše odpovědi a rady ![]()
@AnonymkA1029 ahoj chápu tvé obavy, nic nemusí být tak černé jak se zdá
. Mám úplně to samé za sebou, dvě konizace a po tom zdravé dítě…dokonce jsem miminko donosila do 40tt..
Tak to je skvělé. Já z toho mám obavy četla jsem už spousty článku kde doporučuji mít dite co nejdříve apod. A spousta žen má problémy vůbec otěhotnět, nebo dítě donosit. Možná si to teď všechno moc beru protože se odehrává všechno moc najednou. Ale děkuju
@AnonymkA1029 cítila jsem se úplně stejně, je pravda že jsem slyšela že někomu řekl lékař otěhotnět hned..jezdila jsem do nemocnice na vinohrady a tam mě zase zkušená lékařka doporučila nemít dítě hned, každý má asi jiný názor a člověk si musí najít to své. Mě zustal opravdu malinký kousek čípku který stačil. Neboj se dítě jednou mít budeš.
druhé konizace se neboj, důležité je mít vše pryč aby si nebyla nemocná, hodně štěstí ti přeji
Také jezdím do Vinohrad. Děkuju je mi hned o něco lépe
snad to bude brzy všechno pryč.
@AnonymkA1029 no vidíš
To je náhoda já tam tedy jezdila z domova 100km protože jsou tam dobří, věř že tyto problémy má hodně žen a dnes je to lékařství na výborné úrovni. Jedna má kamarádka měla dokonce špatné výsledky když byla těhotná holčičku donosila a pak šla na konizaci.bude zase dobre ![]()
Bydlím poblíž Chomutova. Můj gynekolog mě hned poslal tam, protože podle něj jsou tam v tomhle směru nejlepší doktoři.. věřím jim, ale už jen to jejich jednání - nic pořádně nevysvětli rup šup a jsem z ordinace venku s nulovými informacemi. Jinak docela dobrý
Mají tam toho sami dost, takže jsem z toho možná tak nervózní, protože semnou o tom nikdo moc nemluví. Ale Vám děkuji
@AnonymkA1029 no popravdě já jsem z jednání s paní dr. byla na tom vzdy špatně a po cestě domu jsem několikrát brecela, ona jako člověk byla velmi zlá a arogantní (sehnala jsem ji na doporučení matciny kamaradky). V den operace se chovala úplně jinak, jak kdyby to byl jiný člověk. Dobří tam jsou ikdyz tohle mě hodně vadilo také