Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den
Chtěla jsem se zeptat. zda-li má někdo zkušenosti s nitroděložním tělískem Levosert. Konkrétně tedy s tím, že po zavedení, krom špinění, někdo objevil na toaletním papíru kousek toho provázku? krevní sraženina to určo nebyla, byl to jasný provázek. bojím se, aby třeba neklouzalo pomalu dolů. Jiné obtíže krom toho špinění nemám, ani bolesti břicha, tak nevím, jestli je tohle třeba normální
Dr mi o ničem takovém neříkala, jestli je to normální, nebo tak.
Moc děkuji za případné odpovědi ![]()
@Nikoleta123
ahoj, toto hormonální tělísko mám něco málo přes rok a nemůžu si ztěžovat
Sice tedy po zavedení bylo víc než měsíc špinění, ale pak to ustalo a teď nemenstruuju vůbec. Výjimečně se stane, že lehce zašpiním. Ty vlákna mám odstřižené na max., takže v tomhle nemůžu radit, jinak to určitě není provázek jak píšeš, ale nějaké nylon. vlákno, a to se určitě jen tak samo neuvolní
Řešila bych jen v případě, že bych měla nějaké komplikace ![]()
@Nikoleta123 tak ze mě po roce vypadlo a vůbec jsem o tom nevěděla, zjistilo se to na preventivní prohlídce na gynde. Doporucuju dojit si tam.
@Zwetta Děkuji za odpověd'
Ještě mě tak napadlo, že to může být nějaký ten zbytek, který mi dr odstřihla a já ho ted' vyloučila, přece jen jsem pár hodin po zavedení
uvidím, jestli nenastanou nějaké komplikace(doufám že ne) a popř si v pondělí hned zavolám
@Verurizeckova Ježiš, no tak to mi snad ani neříkejte
pochybuji, že by se pak nějaké peníze vrátili zpět… Doufám, že se jen někde stala chyba, jak už jsem odepisovala paní před vámi a zůstal tam jen ten přebytečný odstřižek, byl to fakt kousek cca 1,5 cm
@Nikoleta123 tady si všichni týkají, takže jestli můžeme ![]()
Peníze mi nedali, protože co budu povídat, jsou to mrchy ti doktori… pro jistotu bych na kontrolu zasla, jistota je jistota… ať pak nejsou děti, ty jsou dražší ![]()
Dobrý den, mám tělísko něco přes rok a nejen že jsem 6 měs. krvacela ale od té doby není týden abych neměla zánět nebo nějaký gym. problem
už vážně uvažuji o vyndání.
@Lenik795 Dobry večer, děkuji za Vaši odpoved
nicméně, po zavedení tělíska jsem cca 3 dny malinko spinila, možná se tomu ani nedá tak říkat, a od te doby vše ok, tak pevne doufám, ze už nic nepřijde. Mám ho tedy teprve 10 dni, ale zatím se cítím skvěle ![]()