Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat v květnu jsem prodělala miniinterrupci vše probíhalo v pořádku jenže mam porad nepravidelnou MS minule jsem měla spozdeni 4 měsíce a po 4 měsících mi to přišlo krvácela jsem strašně moc a bolesti jsem měla také velké, další měsíc mi to normálně přišlo..a teď nyní druhý měsíc spozdeni teď v úterý mi to přišlo ale nepřijde mi to jako menstruace mam to moc slabé nepotřebuji si brát ani vložku.. vložka absolutně čistá až když se utru po WC tak mam na toaletaku krev jinak je to bez bolestí..
Ahoj, s přítelem se snažíme o miminko, kolem 15. Února proběhla, dle testu, ovulace, sex jsme měli den před pozitivním testem a den po, nicméně byl to první pokus. Normálně mám menstruaci po 27 dnech - hodně ní to ale srovnali kapky gynex, které jsem ale před měsícem vysadila, dělali mi nevolno a teď jsem začla užívat pouze drmek forte, ale beru ho teprve 3 dny. Nicméně přesto, že ovulace proběhla 15 DC menstruace se objevila již 21 DC. Je ale strašně slabá, dnes čtvrtý den už jen špiním. Máte s tím někdo zkušenost? Já myslím, že se mi opět mohly rozházet hormony, což bych fakt nerada, už se s tím trápím dost, o akné které se mi teď začlo pomalu zlepšovat, ani nemluvím, může to vrátit do normálu ten drmek forte? děkuji ????