Ahoj, zítra jdu na druhou potratovou pilulku.. mam z toho strasny strach, ze budou komplikace a bude mi opravdu zle..první jsem dostala mifegyne 600mg a vzbec nic mi nebylo.. žádné závratě, bolesti břicha, hlavy, nic ale mam opravdu strach z te druhé.. ještě mam problémy s polykanim léku :/ mifegyne mi sestricky s klidem rozpůlily:) nevite, jak velka by mohla byt ta druhá pilulka? už mi je blbé si o půlení rikat po druhé :/ ale bohizel s tím mam problémy:( kazdopadne jsem se chtela zeptat na vaše zkusenosti:) těhotenství mi nebyl oznámen tyden, ale dr. rikala, ze je to úplně na zacatku, tak snad treba 3. 4. tt
dekuji za všechny zprávy je mi 18 let, proto se omlouvám za ty nervy tady, zazivam si to poprve a bohuzel strach je tu velky
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj, zítra jdu na druhou potratovou pilulku.. mam z toho strasny strach, ze budou komplikace a bude mi opravdu zle..první jsem dostala mifegyne 600mg a vzbec nic mi nebylo.. žádné závratě, bolesti břicha, hlavy, nic
ale mam opravdu strach z te druhé.. ještě mam problémy s polykanim léku :/ mifegyne mi sestricky s klidem rozpůlily:) nevite, jak velka by mohla byt ta druhá pilulka? už mi je blbé si o půlení rikat po druhé :/ ale bohizel s tím mam problémy:( kazdopadne jsem se chtela zeptat na vaše zkusenosti:) těhotenství mi nebyl oznámen tyden, ale dr. rikala, ze je to úplně na zacatku, tak snad treba 3. 4. tt
je mi 18 let, proto se omlouvám za ty nervy tady, zazivam si to poprve a bohuzel strach je tu velky 
dekuji za všechny zprávy