Pohlaví z fotky z ultrazvuku

72
26.1.24 20:26

Pohlaví z fotky z ultrazvuku

Ahojky holky, v 18 týdnu mi řekl doktor, že na 70 % kluk, ale že by to mohl byt pupečník 😂 Co myslíte? V podstatě je nám to jedno, jen je mi líto toho oblečení po dceři 😬 Za týden jdu na velký ultrazvuk tak by to mělo byt prý jasné. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
26.1.24 20:36

Viděla bych to na kluka. Oblečení neřeš, miminu je to fuk. Dcera nosí po synech, synové nosili po neteři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.1.24 20:42

Viděla bych to na toho kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
26.1.24 20:51

Asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
26.1.24 21:10

Priklanela bych se ke klukovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
26.1.24 21:28

No, ty kulky asi nebudou pupečník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.1.24 01:49

Taky bych řekla že je to kluk…oblečení..no sukynky a šatičky asi nevyuzijes…ale taky máme první holku a druhého kluka..hodně oblečení jak klíčícího tak holciciho jsme podědili…ale něco syn nosí i po dceři…hlavně na doma..ven ho v růžovém neberu..už takhle jsou si hodně podobní 🤭 takže má třeba růžové punčocháče, body s kytkama… :nevim: vyloženě sytě růžové s volanama
mu teda nedávám ani na doma…ale třeba když jsme u našich a necim se zmatla…
má teda i nějaký s dinosaurama nebo autama…no a proto chlapeček po kterém dědime oblečení je jen o pár týdnů mladší než dcera a je to fakt chlapak tak hodně věcí nosí i dcera. Hlavně kalhoty a trička… A protože mám děti blízko po sobě tak mají skoro stejnou velikost…u některých věcí nedokážu stoprocentně říct jestli jsou ještě dcery nebo už synovo 🤭 musím to na ně navlict abych viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.1.24 07:19

Holky díky, dceři je teda 3,5 a hrozně chtěla segru, ale myslím si ze časem se s tím srovná :palec: Oblečení sem protridila, máme v rodine 5 holčiček a teprve 2 kluka tak si dovedete představit kolik oblečení jsme už nastřádali 😂 naštěstí segra má teď 2 měsíčního kluka tak budeme mít po kom dědit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
27.1.24 08:19

Kluk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.25 10:29

Pohlaví z ultrazvuku

Zdravím:) zajimaly by mě Vaše tipy na pohlaví. Tohle je z 13.týdne, teď v 17.týdnu mi doktorka řekla že to půjde lépe určit až příště, že nešlo tolik vidět, ale myslí si že spíš holčička 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí