Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, v 18 týdnu mi řekl doktor, že na 70 % kluk, ale že by to mohl byt pupečník 😂 Co myslíte? V podstatě je nám to jedno, jen je mi líto toho oblečení po dceři 😬 Za týden jdu na velký ultrazvuk tak by to mělo byt prý jasné. Díky!
Viděla bych to na kluka. Oblečení neřeš, miminu je to fuk. Dcera nosí po synech, synové nosili po neteři.
Taky bych řekla že je to kluk…oblečení..no sukynky a šatičky asi nevyuzijes…ale taky máme první holku a druhého kluka..hodně oblečení jak klíčícího tak holciciho jsme podědili…ale něco syn nosí i po dceři…hlavně na doma..ven ho v růžovém neberu..už takhle jsou si hodně podobní 🤭 takže má třeba růžové punčocháče, body s kytkama…
vyloženě sytě růžové s volanama
mu teda nedávám ani na doma…ale třeba když jsme u našich a necim se zmatla…
má teda i nějaký s dinosaurama nebo autama…no a proto chlapeček po kterém dědime oblečení je jen o pár týdnů mladší než dcera a je to fakt chlapak tak hodně věcí nosí i dcera. Hlavně kalhoty a trička… A protože mám děti blízko po sobě tak mají skoro stejnou velikost…u některých věcí nedokážu stoprocentně říct jestli jsou ještě dcery nebo už synovo 🤭 musím to na ně navlict abych viděla…
Holky díky, dceři je teda 3,5 a hrozně chtěla segru, ale myslím si ze časem se s tím srovná
Oblečení sem protridila, máme v rodine 5 holčiček a teprve 2 kluka tak si dovedete představit kolik oblečení jsme už nastřádali 😂 naštěstí segra má teď 2 měsíčního kluka tak budeme mít po kom dědit ![]()
Zdravím:) zajimaly by mě Vaše tipy na pohlaví. Tohle je z 13.týdne, teď v 17.týdnu mi doktorka řekla že to půjde lépe určit až příště, že nešlo tolik vidět, ale myslí si že spíš holčička 🙈