Ahoj všem jdu si pro radu zkušenějších a možná i pro uklidnění Jsem v 31+5tt na gynekologii při kontrole mi doktor řekl že mám zkrácený čípek řekl mi to už i při předchozí návštěvě prý mám přijít za týden opět na kontrolu a jestli mi nějak bude tvrdnout břicho mám přijít na pohotovost na kapačky. Samozřejmě mě s tím docela vyděsil neumím si představit ležet někde na kapačkách jelikož mám doma 3leteho syna který je dost mamánek… Říkala jsem mu že mi břicho tvrdne hodně při chůzi a při činnostech v domácnosti a říkal ze to je normální ale ze by se to extra nemělo dít v klidu… No a teď k věci od včerejška cítím bolest v kříži a tvrdne mi občas břicho v leže…ta bolest v kříži je ale stále nezhoršuje se ani nelepší bolesti břicha jsou jen slabší ale to spíše ze se mi miminko strašně hýbe a stále se nějak překrucuje Se zády jsem měla problém už před otehotnenim několikrát jsem skončila s bolesti zad a břicha na kapackach takže teď mám velký problém rozeznat jestli je to v pořádku nebo mám plasit a jet na tu pohotovost…četla jsem tu mnoho diskuzi ze tvrdnuti je normální věc mě jen vyděsil trosku doktor…. dekuji za odpovědi a případnou radu
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj všem jdu si pro radu zkušenějších a možná i pro uklidnění
Jsem v 31+5tt na gynekologii při kontrole mi doktor řekl že mám zkrácený čípek řekl mi to už i při předchozí návštěvě prý mám přijít za týden opět na kontrolu a jestli mi nějak bude tvrdnout břicho mám přijít na pohotovost na kapačky. Samozřejmě mě s tím docela vyděsil neumím si představit ležet někde na kapačkách jelikož mám doma 3leteho syna který je dost mamánek… Říkala jsem mu že mi břicho tvrdne hodně při chůzi a při činnostech v domácnosti a říkal ze to je normální ale ze by se to extra nemělo dít v klidu… No a teď k věci od včerejška cítím bolest v kříži a tvrdne mi občas břicho v leže…ta bolest v kříži je ale stále nezhoršuje se ani nelepší bolesti břicha jsou jen slabší ale to spíše ze se mi miminko strašně hýbe a stále se nějak překrucuje
Se zády jsem měla problém už před otehotnenim několikrát jsem skončila s bolesti zad a břicha na kapackach takže teď mám velký problém rozeznat jestli je to v pořádku nebo mám plasit a jet na tu pohotovost…četla jsem tu mnoho diskuzi ze tvrdnuti je normální věc mě jen vyděsil trosku doktor…. dekuji za odpovědi a případnou radu