Druhé dítě nebo kariéra?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Do druhého dítěte se nenut, když si nejsi jistá. Nedělala bych to jenom kvůli řečem lidí. Jsi mladá, tak máš ještě času na další děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka To není o tom, že bych druhé nechtěla. Já ho chci a vím, že ho chtít budu. Jen jsem spíš tápala jestli teď a nebo až si rozjedu svoje podnikání. Jedno dítě už mám a pořídit mu sourozence je rozhodně v plánu. Jen spekuluju nad tím jak to bude teď nejlepší.. Jestli budování mé práce a nebo dítě.. To je celé.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ballnejka tak si rozjed´podnikání a až potom pořid´ dítě. Jaký je rozdíl v tom, jestli tomu prvnímu budou 4 nebo třeba 7? Žádný.
Jen ty dospěješ, dozraješ, možná teprve ta pravá touha na dítě přijde s věkem a tentokrát si užiješ i rodičák.
Asi jsem smýšlela stejně v tvých letech.
Dítě, vztah k němu, rodičovskou dovolenou a to všechno jsem si užila až před 40 kou. U posledního dítka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to velmi podobně jako zakladatelka. Mám syna 2,5 roku a od jeho 2 let pracuji na plný úvazek. Miluju ho, ale práce mi docela chyběla a být doma 3 roky by mě nebavilo.
Teď zvažuji druhé miminko. Kdybych ho měla, o práci bych přišla (smlouva na určito do 2017). A pak hledat práci s dvěma malými dětmi, to asi nebude jednoduché.
Proti jsou také moje zdravotní komplikace po prvním porodu (laktační psychoza) a ani manžel není druhému miminku nakloněn.
V srdci ale cítím, že bych miminko moc chtěla, rozum říká ať počkám třeba 3-5 let.
jaký je váš názor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit