Druhotná placenta

70
17.1.17 22:21

druhotná placenta

Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s tzv. druhotnou placentou? Na utz. byl vidět nějaký výrůstek z placenty nebo něco takového, dr. říkal, že je to druhotná (možná přídatná) placenta, že to nic není. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli to třeba některá neznáte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
333
18.1.17 06:14

Není to biloba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.1.17 12:13

Nevím, jak se to přesně jmenuje a zda je to biloba. Jde prý o to, že placenta nemá pravidelný tvar (asni není učebnicová) a má nějaký výrustek, ale prý jde o variabilitu. Tak asi ok. Jen jestli na tom nění někdo stejně. A nebo zda třeba máte zkušenosti s přepážkou v pochvě? Zase specialita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.8.18 08:39

@kacaba666 ahoj, muzu se zeptat jak to dopadlo? Zjistili mi taky ze mam dve placenty ale nic moc mi k tomu nerekli… Jen ze muzu krvacet. Tak nevim, jak je to vážné.
Diky J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.10.18 16:38

Ahoj, reaguji sice pozdě, ale snad ještě pomůžu. Žádné obavy, lékař mi řekl, že je to méně obvyklé ´, ale že je to varianta,není to nic nebezpečného. Žádný stres, vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.10.18 17:01

@kacaba666 ahoj, moc děkuji, tak to jsem rada ze vse dobre dopadlo, me prave nic moc neřekli, jen ze teda biloba a do toho previa placenta, ze je spadla dole v rodidle, takze nejspis císařský rez. Prave jsem byla zmatená kolik druhů placent muze bejt a kord kdyz mi rekli ze mam hned takhle dve jakoby vady nebo jak to nazvat. Tak jeste jednou diky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí