Ahoj holky.. mam trosku obavy… dnes jsem byla u doktora… mam vynechání
u menstruaci pět dni a pozitivní testy… on nic neviděl… a píchnoul mi
injekci která mi prej do týdne bud vyvolá menzes nebo jsem tedy tehotna… ma
s tim nekdo zkušenost?? Mam strach ze treba o to tim přijdu
Holky, poradíte mi?
Co to mas za doktora? Nejdriv ti ma vzit krev na hcg ptz na ultz je brzo a podle vysledku pichnout provokacku.
@Ajajaj567 Změnila bych doktora. A neboj, injekce prý těhotenství neublíží. Na druhou stranu, v případě, že těhotná nejsi, tě může parádně rozhodit. Takže se modli, že jsi a jen je moc brzo a nic neviděl. Zopakuj za dva dny test nebo si zaplať test z krve. Držím palce ať injekce nic nezkazí a ať těhotenství/netěhotenství dopadne podle představ.
No doktora změním… krev jsem taky chtela a nevzal nic… tady jsou testy
ze včerejška přede včerejška poslední krámy jsem mela 15 prosince.. to
byl začátek… fakt nám strach
@Ajajaj567 Podle testu těhotná tedy jsi. Nevím co to je za doktora, ale já když jsem přišla k doktorovi, že jsem těhotná, tak mi chtěl vzít krev. Nakonec ještě zkusil uz a už byla vidět dutinka, tak mi krev nebral. Ale hned píchat vyvolávačku? To jsem ještě neviděla. Změnit doktora! Každopádně ublížit by injekce neměla.
Ja mela taky prvni den posledni MS 15.12. A testy mam pozitivni Volala jsem na gyndu s tim, ze mam 5.dni
spozdeni a testy ppzitivni a sestra mi rekla, ze na ultrazvuk je ted brzo a tak
mi to vypocitala na ultrazvuk na kterem to uz videt bude a to je 1.2. A pokud
jine maminky pisi, ze injekce tehotenstvi neublizi, tak asi neublizi.. ja
zkusenosti nemam, takze nevim.
@Ajajaj567 Z čeho
máš strach? Podle testu těhotná jsi, sice hodně v začátku a ještě
hrozí, že to nevyjde, ale našlápnuto máš dobře. Té injekce se neboj, ono to naopak podporuje
těhotenství, protože je to hormon, co si tam vytváříš nyní sama.
Testy sílí těhotná jsi, užívej si to, vše vypadá dobře. Podle mě jsi tedy pokud máš cyklus 28 dní otěhotněla na konci roku, tzn, že zeď jsi teprve 5 tt to ještě nemůže vidět, tak se neboj
@Ajajaj567 proč jsi
šla k doktorovi tak brzo? Injekce těhotenství podpoří, já v prvním
těhotenství na tyhle injekce chodila cíleně do 12tt . bla blbost tam hned letět, minimálně
14 dní od vynechání, ted jsi jen rozhozená
Injekce je hormonální, těhotná dle testů
jsi jen je moc brzo na utz. injekce těhotenství neublíží, naopak takže
v tom bych problém neviděla. Kdyby jsi šla za 14 dní utz by jasně
prokázal že jsi těhotná. pokud Tě šlo o kev mohla jsi jít kamkoliv jako
samoplátce a viděla by jsi hned
Tak proč sis to nechala píchnout a neřekla mu, že počkáš ještě
alespoň týden, jestli se nedostaví menstruace sama
@Markéta N.V. @Ajajaj567 - kurnik baby, vy
si tedy umíte hrát na znalkyně. proč by mělo být špatně píchnout
provokačku? co se tím - podle vašeho odborného názoru - stalo tak
hrozného? co mohla provokačka způsobit
je to zcela běžná praxe - to že to vy nevíte, ještě nemusí znamenat, že je to špatně. Co má být tím důvodem aby změnila svého lékaře? V čem její lékař pochybil?
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.