Druhý cyklus bez PMS

11.1.25 09:13

Druhý cyklus bez PMS

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda nevíte, co může být příčinou vymizení příznaků PMS? S manželem se nijak dramaticky nesnažíme o miminko, necháváme tomu volný průběh. Tento cyklus jsem jsem měla na testu ducha a následně dostala menstruaci, proto těhotenství vylučuji, ale již druhý cyklus jsem zcela bez nějakých příznaků PMS, podle kterých si hlídám menstruaci.
Vždy mě bolela prsa třeba týden před menstruací a dva dny před se k tomu přidal podbřišek, díky tomu jsem věděla, kdy to dostanu.
Minulý cyklus mě menstruace nemile překvapila, naštěstí doma :D a tento měsíc mě tedy už od plodných dnů bolel podbřišek úplně jinak, než normálně, ale prsa absolutně vůbec.

Nevíte prosím, co by to mohlo způsobovat? Žádné léky neberu a žádná zásadní změna v mém životě se také nestala. Děkuji za případné odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
11.1.25 09:14

Nic, prostě tělo není stroj a nemusí reagovat pořád stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.25 09:18

@Eljasa Tomu samozřejmě rozumím a byla bych ráda, kdyby mě prsa už ani bolet nezačla :D jen to byl víc jak 10 let můj ukazatel přicházející menstruace, kterým jsem se řídila, tak jsem teď trochu překvapená :lol: děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
11.1.25 09:46

No a po tom duchovi jsi znova testovala? Nejake leky neberes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
11.1.25 10:05

Taky každý měsíc nemám ty stejné příznaky, někdy horší, někdy žádné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.25 16:34

@tini Testovala, téměř neviditelný duch, tak možná biochemické tento měsíc, nebo vadné testy :andel: a léky neberu :)

@- sedmikráska Já mám právě už přes 10 let každý měsíc ty samé příznaky, ale beru to tedy tak, že je to běžné. Upřímně bych si rychle zvykla, že mám možná i lepší náladu, když mám ms než když ji nemám :lol: :lol: jen si budu muset dávat větší pozor, kdy to dostanu :lol:

EDIT: lepší naladu při PMS i ms :palec:

Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.1.25 16:41

To může být leccos a nemusí to být nic… :nevim: Já mám třeba MS úplně bez PMS a čehokoli od cca 35, takže to přisuzuju premenopauze, že už ty hormony prostě tolik nepůsobí… A to teda do těch 30 vyloženě peklo, porody vůbec nepomohly, pak teda 30-35 občas hrůza, občas ok, a teď ke čtyřicítce už jsem úplně bez nějakých negativních příznaků, škoda, že jsem takovou MS neměla i za mlada. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.25 16:51

@bloklimiucet No já si to snad začnu užívat a přestanu hledat problém tam, kde není! :lol: Bude mi teprve na 26, tak by to hormony z tohoto důvodu být nemělo, ale jak jsem tak vypozorovala, tak je to normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fermina15
14.1.25 22:19

Pokud je u tebe PMS běžné a teď nic, mohlo by se jednat o anovulační cyklus ***

*edit admin- smazaná reklama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie