Druhy poševního výtoku

Anonymní
8.2.23 16:14

Druhy poševního výtoku

Ahoj holky, mám na vás intimní dotaz :)
Celý svůj ženský život mám silné výtoky. Cyklus mám cca 28dní, z toho ms 5-7dní. Hned po menstruaci mám výtok nažloutlý mléčný, a když nemám možnost pravidelně si vyměnit intim vložku, tak i mírně zapáchající. Doprovází ho bolest v podbřišku a takový „tlak“ v pochvě. Po ovulaci, když se blíží ms mám zase výtok bílý a hustý. Nikdy jsem to úplně neřešila, protože vím, že výtoky jsou u žen normální, akorát je to stále trochu tabu téma. Začala jsem to řešit ve chvíli, kdy se nám nedaří přes půl roku otěhotnět. Trochu mi vrtá hlavou ten žlutý výtok+ bolest břicha. Na gyndu chodím pravidelně, a nikdy mi žádný problém nenašla a testy vždy v pořádku.
Chci se spíš zeptat, jestli to máte některá podobně, a je to prostě normální. To že to komplikuje život jsem si i zvykla, ale nechci aby to mělo nějaký negativní vliv na početí :nevim: Omlouvám se za anonym, jistě chápete :mrgreen: moc děkuji za Vaše zkušenosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.2.23 18:04

Taky jsem to řešila, měla jsem obavy, že mám moc hustý děložní hlen. Našla jsem si na netu, že příliš hustý cervikální hlen může být příčinou neplodnosti, neboť jím neprojdou spermie. Ptala jsem se pak na to gynekologa a ten mi řekl, že s takovým problémem se ještě za svoji praxi nesetkal ;-) Otěhotněla jsem za osm cyklů 4× (2× to nedopadlo), čímž chci říct, že to asi zas tam markantní nebude :hug: Pro jistotu jsme používali lubrikační gel pro podporu poceti. Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa