Drželi byste dítě na dietě?

Anonymní
27.10.12 15:20

Drželi by jste dítě na dietě???

Holky prosím poraďte, dcerka ráno vstala, nic jí nebylo, snědla jogurt a šla kakat, normální stolice, napila se čaje a utíkala zase kakat, bolelo jí bříško, měla to řidší, dala jsem jí dietní oběd, od té doby jí nic není, má chuť na jídlo, drželi by jste jí třeba do zítra na dietě nebo né? díky za zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
27.10.12 15:24

Ne přímo na dietě, ale nedráždila bych to něčím třeba moc sladkým, moc mastným, nadýmavým, kořeněným, smaženým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.10.12 15:24

Ano, dietu, i když možná ne úplně striktní, bych nechala aspoň do zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101585
27.10.12 15:29

Já ne, neb třeba u nás je průjem projevem růstu zubů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.10.12 15:30

Ano dala bych na pár dní bezmléčnou dietu a spíš jen vývar, rýži z mrkví, banán, jablko, takové ty jídla co se jí při průjmech/zvracení, ale bezmléčnou máme při průjmech vždy od doktorky na týden (dcera je po rotavirech, takže jsme si s průjmama ještě dlouho po nich užili :zed: :roll: ).
Teď řádí střevní chřipky, nedávno jsme ji měli celá rodina se protočila, bylo to jednodenní :poblion: no humus.
Pokud nebude mít hlad ani bych ji nenutila, spíš hodně pít.
A dala bych lactobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.10.12 15:31

Nedržela bych na dietě, protože taky je u nás průjem projevem zubů. Pokud si ale stěžuje, že ji bolí bříško, tak jí třeba něco nesedlo, tak bych se vyhla sladkostem, mastnému a kořeněnému jídlu, ale jinak bych nechala jíst normálně a hodně pít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.12 15:32

No k obědu měla mrkev, brambor, teď jsem jí namazala rohlík lehce žervé, slabý černý čaj, tak snad jsme to nepokazily tím žervé…ale nic jí po tom není…

• Citovat
  • Upravit
74217
27.10.12 15:43
@Anonymní píše:
No k obědu měla mrkev, brambor, teď jsem jí namazala rohlík lehce žervé, slabý černý čaj, tak snad jsme to nepokazily tím žervé…ale nic jí po tom není…
šak uvidíš, jestli ji to zas prožene, tak už jí to nedávej pár dní
Nám vždycky dává na týden bezmléčnou při zvracení/průjmu, že to mléčné ještě víc dráždí střeva a žaludek a musím denně dávat ty lactobacily a pokud to bude ok, tak ať jí normálně, třeba má fakt nějakou jednodenní virózu, teď je těch bacilů plno, kdyby bylo nejhůř, tak se dává Enterol
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.12 15:49

Já si myslím, že jí spíše něco nesedlo, ale nevím proč, dávám si pozor co jí, vše čerstvé…domácí…včera měla jen kupovanou balenou makovou buchtu, jinak nevím…

• Citovat
  • Upravit
31594
27.10.12 15:49
@Anonymní píše:
No k obědu měla mrkev, brambor, teď jsem jí namazala rohlík lehce žervé, slabý černý čaj, tak snad jsme to nepokazily tím žervé…ale nic jí po tom není…

to mi nepřijde nijak divoký :mrgreen: Jako k pití spíš čaj než mlíko a lehko stravitelné věci, ale zase pokud už jí nic není, tak netřeba to hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
27.10.12 15:53

Ahoj,
ja bych to nehrotila. Syn ma ridci stolici pomerne casto (jednou tydne, cca). Proste mu obcas kombinace nekterych jidel nesedne. Pokud u toho nema dalsi priznaky, tak bych ji nijak neomezovala.
Ja napriklad taky nemam porad tuhou stolici. :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.12 16:01

No, právě, že je už v pořádku, měla před třemi týdny hnusnou střevní virozu, ale nejvíce zvracela, proto mě to trochu ráno vystrašilo, že jí při tom bolelo bříško, ale říkala, že jí už nic není, asi dneska zůstaneme bez mléka, sladkého, jen dietní věci a uvidíme zítra, díky moc za Vaše názory:-)…

• Citovat
  • Upravit
5862
27.10.12 16:31
Mák je projímavý, tak to může mít i z toho. :nevim: Já teda osobní zkušenost nemám, ale třeba manžel mák miluje, nedokáže si ho odepřít a pak po něm mívá běhavku. :)
@Anonymní píše:
Já si myslím, že jí spíše něco nesedlo, ale nevím proč, dávám si pozor co jí, vše čerstvé…domácí…včera měla jen kupovanou balenou makovou buchtu, jinak nevím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
27.10.12 17:04

Ne, nedrzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.10.12 17:54

Tohle není průjem, spíš ji něco jednorázově prohnalo. Uvidíte. Dietu nijak drastickou bych nedržela, no, jak už bylo popsáno výš, máš z čeho vybírat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí