DTest vysavačů 2014/8
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ReRu píše:
I když proti EU obecně nic nemám, v tomto mě docela naštvali. Nám už taky odchází vysavač a když se ho už rozhodnu koupit, tak mi EU určí výkon…Zatím jsem nákup odložila a koupila si na denní úklid AKU od Karcher K55 a zatím stačí. Má rotační kartáč, takže pěkně vysaje vše potřebné a je hlavně tichý. Jednou týdně vezmu ten klasický, co chci vyměnit a je to…
tak mě naštavali už když stáhli z prodeje klasický žárovky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nás čeká nákup vysavače, máme byt 57 m2, kombinace koberce, plovoučka, dlažba. S těma výkonama mě taky namíchli, dneska pořádně nevíš, jaký má sací výkon…mohl by sem někdo hodit tu výsledkovou tabulku vysavačů z dtestu 08/2014, díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena36 píše:
Taky nás čeká nákup vysavače, máme byt 57 m2, kombinace koberce, plovoučka, dlažba. S těma výkonama mě taky namíchli, dneska pořádně nevíš, jaký má sací výkon…mohl by sem někdo hodit tu výsledkovou tabulku vysavačů z dtestu 08/2014, díky moc…
Já, jsem po dlouhém váhání nakonec koupila electrolux ultrasilencer origin - viz. odkaz
a jsem max. spokojená. Máme taky kombinaci jako ty, je tichý a volně položené koberce mi na poloviční výkon zvedá. Nedávno jsme je byli vyklepat a moc toho z nich nešlo. Od té doby co ho máme, jsem přestala používat akumulátorový, protože tento je skutečně ještě tišší a výkonný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem.
Prosím, kdo má přístup do dTestu 8/2016, mohu vědět, jak dopadl vysavač Electrolux Silent Performer ZSPGREEN?
Velmi zvažuji jeho koupi, tak abych nešlápla vedle ![]()
Děkuji moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit