Poradna duly
Jana Čurdová
Normálně jsem jí nechala lítat doma jenom gaťkách a teplákách a každejch pět minut jsem se jí ptala jestli nechce čůrat a nebo kakat a po 10 minutách jsem jí dala sednout na nočník..No a za 14 dnů už se naučila sama říkat a teď už se do plínky nevyčůrá (krom noci) Je to na nervy a pořád jenom pereš a sušíš..........ale jde to zvládnout
tislerka82:Tak to je zajímavé. Holčíčky jsou prý na to šikovnější. Ondra je chytrý na vše, vše hned chápe, vše se hned naučí, ale naučit se na nočník nebo prkýnko to ne
Taky jsem to jednou zkoušela ho nechat bez plín, že ho za chvíli po:,–(ím na nočník a on mi hned počural koberec a donesl si sám plínku. Tak jsem to vzdala - možná to chce víc trpělivosti ![]()
Adriano jj asi to chce víc trpělivosti…ale pak to stojí za to
Ale neboj teď bude léto a venku bude krásně a bude moct lítat nahej
Asi máš pravdu, na to hodně spoléhám. Už aby tu to léto bylo, nejen kvůli plínkám ![]()
Ahoj holky, nešlo by tuhle diskusi ještě oživit? Nenašel by se nikdo? Na BC do zamčeného týmu už z pochopitelných důvodů nepřijímají, tak že bychom to zkusily rozproudit tady? ![]()
Marjanka píše:
Ahoj holky, nešlo by tuhle diskusi ještě oživit? Nenašel by se nikdo? Na BC do zamčeného týmu už z pochopitelných důvodů nepřijímají, tak že bychom to zkusily rozproudit tady?
Já jsem pro já už na BC taky moc nechodím bo už na začátku co jsem se tam přihlásila sem mšla problémy zapadnout ![]()