Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, uz 10 dni pokukuju jestli nekdo nezalozi tuto diskusi. Proste od prvniho pozitivniho testiku:-) Termin mi vychazi az na konec kvetna. Copak tu neni nikdo, kdo bude mit kvetnatko a nepatri do jine diskuse?
Vlastne jsem se tesila, az taky budu mit s kym klabosit a nakonec budu muset hledat nekde jinde?:-)
Vzdyt uz se pomalu bude zakladat cerven:-)
Ahojky Alčo, mě těda termín vychází také na květen, ale protože je to hodně z kraje, tak jsem se nacpala ještě do dubna. Takže klidně zaskoč, jinak si myslím, že se najde spousta maminek na „květňátka“, chce to trpělivost.
Jinak gratuluju a ať je vše, jak má být!
Ahoj,
hlásím se také do května
Momentálně jsem v 8.tt a termín mám 20.května. Na mé narozeniny, tak doufám, že to vyjde ![]()
Ahoj Ello, tak to uz jsme dve:-) To bude prokecanejch stranek:-)
A jak se mas, a jak se citis?
Ja momentalne zmatene. Nebot jdu dal do skoly. Teda vlastne do dvou. Casem si vyberu tu ............ asi tu ze ktere me nevyhodi. No ale porad nebyl rozvrh a najednou jsou oba a prekvapilo me, ze je skola uz ve ctvrtek a patek a sobotu. No a ja ted musim zaridit hlidani narychlo. A jeste v patek odjizdime do penzionku na rodinny vikend.
Ale hlavne, kdyz neni nuda. Äspon, ze mi jeste neni blbe.
Ahoj,
to se ti ještě chce do školy? Vůbec nezávidím. Ale taky jsem o tom dřív uvažovala, ale čas tak nějak strašně rychle utíká, že to nějak vyšumělo
S dvěma dětma bych to už asi těžko zvládla. Koukala jsem, že máme stejně stará dítka. Já mám dceru Lauru, v listopadu jí budou 3 roky. Takže taky 2 a 10 měsíců
, teda už skoro 11.
Zatím se cítím dobře a doufám, že to tak i zůstane. První těhotenství byla pohodovka, tak snad bude i teď. Kdy máš termín?
Víkendík vám závidím, taky bych potřebovala na chvilku vypnout.
Tak to je dobry, ze mame stejne stare deti. To bys asi chtela chlapecka, ze? Ja bych asi spis tu holcicku.
Skola je dalkove, takze zas zadna traga. Mam pomerne aktivni babicky. Moje mama a tata jsou v duchodu. A jeste mi funguje i moje babicka. Na sem tam nejake to pohlidani. No a v listopadu jde potomek starsi do skolky:-)
Tatinek taky pracuje doma, takze v nejhorsim ho pohlida on. Ac teda nerad, protze pracuje vlastne porad. Ale do skoly me navez, tak at pomaha.
Jinak deti jsou prednejsi a skolu muzu odlozit a tak:-) Hlavu si nedelam.
Ja mam termin 26.kvetna. A vitek je 16.11. Co nejsou deticky nastejno?
Ahojky, tak sem zatím jen nakukuju.. dnes jsem byla u doktora a ten to vidí tak na 5. tt, a termín porodu zatím na 29. května..
22. října jdu na další kontrolu.. tak uvidíme.. ![]()
Skoro stejně. Laura je 6.11, ale termín byl 16.11., trošku si pospíšila, jinak by byla s Vítkem stejně
A druhé mimi by se mělo narodit 20.5. Moc bych chtěla ještě jednu holčičku. Kluka chce přítel, tak uvidíme.
Já školku plánuji až od září příštího roku. Teď chodí jenom 2× týdně dopoledne do hracího kroužku v Domě dětí a mládeže. Zatím se jí tam líbí, tak jsem moc ráda, že si můžu občas v klidu nakoupit nebo uklidit ![]()
Jinak vítám Evišku ![]()
ahojky, zdrvím všechny ,
tak se také přidávám do května 2008, TP vypadá zatím na 13.5., ale zítra jdu na ultrazvuk, tak se dál uvidí, momentálně mi začína 9tt
ahojte dievčatá… aj ja sa hlásim do květnátek! Zatial som u dr.nebola. Podla posl.MS a mojho vypočtu termín 31.5.! Inak myslím že 5tt.Už mám doma 16.mesačnú Lauru. Neprihlásená gigi
Elli, děkuju za přivítání.. ![]()
Leni, zdravím..
Gigi.. to jsme na tom stejně.. taky jsem 5. tt .. jen toho doktora už mám za sebou.. ![]()
Eviška, tiež som sa dívala, že to máme skoro rovnako
) Sú to len moje počty ten TP, ale myslím, že mi to povie aj dr.Momentálne som s dcérkou u starých rodičov. Tá je tiež „květňátko“ presne 9.5.2006.
Inak o mojom tehu zatial nikto nevie…iba manžel a vy
) Chcela som najskor navštívit doktora, ale akosi som to zatial nestihla. Hádam to neva, ked pojdem až o týžden neskor. Dúfam, že je všetko v poriadku.Inak už začínam občas pocitovat húpanie žalúdka a tie moje nálady…:o(
Inak krásny den
Gigi, taky to ví jen manžel.. a práskla jsem to na sebe tady na emiminu.. ještě v jedné diskuzi.. A určitě počkáme aspoň do 12 tt.. mám za sebou jeden potrat.. tak jsem opatrnější..
A tak, kdypak se k doktorovi chystáš?
Jinak mě už začíná být pěkně špatně od žaludku.. hlavně ráno a dopoledne a taky se mi zmenšila podprsenka.. ![]()
Ahoj Gigi, taky máme doma Lauru
To já běžela k doktorce hned, jak se mi ukázaly na testu //. I ta se dokonce divila, že je to nějak brzy, ale já to od začátku vnitřně tušila
V pátek jdu na ultrazvuk, už se těším na srdíčko. Minule ještě nebylo vidět.
dievčatá nehnevajte sa. Zobudila sa mi malá, a už vykrikuje z postielky, takže povinnosti volaju
) Rada by som s Vami pokecala. Asi sa dostanem až zajtra, ked bude zase hajat. ahojte a teším sa na další pokec a dúfam, že dlhší.
pa