květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
3.10.07 08:47

Alčo, nestraš.. 10 týdnů? 8O
Já teda nezvracím, zatím.. zatím to vždycky rozdýchám.. ale je to hnus.. jen se ráno probudím.. už je mi špatně.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 09:28

Evisko a zkousela jsi , jestlli ti ulevi najist se? Cloveku se do toho nechce, ale nekdy to pomuze.

Aladina - pisu od pritele z pocitace.

• Citovat
  • Upravit
1872
3.10.07 09:35

Alčo.. já jím až přijedu do práce.. tak nějakou housku.. Taky jsem to slyšela, že je lepší se najíst rovnou v posteli.. ale nějak se zatím nemůžu přemluvit.. Už jsem si i nachystala do nočního stolku rýžový chlebíky.. ale nemůžu se donutit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.10.07 10:23

Ahojte, zdravím všechny :D

Alčo…fotečku mám, ale jaksi zatím nejsem schopná ji sem vložit, dalo by se říct, že se tady teprve začínám orientovat. Jo a taky by se mi líbil nějaký ten metřík, ale nevím jak na to, tak mi prosím někdo poraďte......

Jinak jsem na tom pořád stejně s Eviškou.....je mi stále zle od žaludku, no zatím mi právě pomáhá se najíst, ale je to hrůza…

Momentálně jsem zůstala na 14 dní doma, jinak chodím do práce a tam to zatím nikdo neví, tak se děsím až tam půjdu, že mi bude pořád zle a já budu muset s pravdou ven… :D
Jo ještě mi prosím Eviško řekni, co znamená to datum na konci ( jak jsme si psali ty naše jména, bydliště, atd…) , já jen ať nejsem za blbce, vlastně nevím jestli jsem to napsala správně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
3.10.07 10:37

Leni.. a jíš už v posteli? A pomáhá to???

Myslíš ten datum: // xx.xx. ?? To je, když jsi objevila dvě dálnice na testu.. mně se to zdálo nějak dlouho.. :D

Metřík.. no.. musíš umět malinko anglicky..
a pak nějaký vyrobit na stránkách, např:
www. tickerfactory.com (ten je asi nejjednodušší)
www.tickercentral.com
www.lilypie.com
 www.snugglepie.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.10.07 11:12

Evi…děkuji za odpověď. Na ten metřík se určitě mrknu a pokusím se ho udělat. :)
Jinak v posteli zatím nejím, ale když vstanu, tak musím hned běžet pro něco na zakousnutí, je to děsný, ale snad to nějak přežijeme......Manžel se mi pořád směje, ale je to zlatíčko a o víkendu vstává dřív a připravuje mi snídaně.
Jinak já si vlastně ani test nedělala, nechtěla jsem se zklamat a šla jsem k doktorce .......úplně z jiného důvodu, no a ta mi vzala krev, protože se jí to nezdálo a 13.9. mi oznámili, že jsem těhotná. Tak to datum musíme tedy přepsat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
3.10.07 12:46

Tak Leni, teď mi holky na mé druhé diskusi poradily, ať zkusím ráno trochu mandlí, nebo čaj pro těhotné, nebo kousek kandovaného zázvoru.. (ten prý se taky může večer namočit do vody a ráno tu vodu vypít.. tak uvidíme. :roll: :D
Jo a datum teda přepisuju na 13. 9. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 12:52

Tak me je prave uplne blbe. Snad to bude prechodne, ale zrovna kolem obeda. No aspon ze klukum chutna:-)

Za chvili vezu Vitka k mamce. Pojede s nima do patku na chatu, protoze jdu zitra poprve do skoly. Tak tu budu asi az prijedu.
Tady je moc hezky, tak jeste u mamky vezmu Vitka a psa - maji nadherne stene jezevcika a vyrazime ven. Tak at mate taky hezky.

Aladina

• Citovat
  • Upravit
1872
3.10.07 13:06

Alčo, doufám, že jsme to nepřivolaly.. a brzo tě to přejde..

Ať se ti ve škole daří.. ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
3.10.07 14:49

Ahoj holky,
před chvílí jsme se konečně doplazily domů, tak se taky hlásím :D Ráno v půl devátý jsme vyrazily, a až teď konečně doma. Lauru dávám 2× týdně do školičky v Domě dětí a mládeže, tak pak mám tři hodinky čas si něco zařídit a v klidu nakoupit. Dneska se nám nechtělo vařit, tak jsme vyrazily na oběd s kamarádkou. A než dojdeme domů, tak jsou dvě. Udělalo se docela hezky, svítí sluníčko, tak asi taky na chvíli půjdeme na zahradu. Pohrát si se psem, posbírat oříšky a trošku shrabat listí.
Na zítřek se vůbec netěším. Jsem objednaná k zubařce, tak snad to bude v pohodě a bez zákroku :cry:
Aladina - Přeji mnoho úspěchů ve škole a ať ti to zítra rychle uteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.10.07 18:15

Hlasim se z domova a jdu zas něco dělat pro Honzu. Jo skola bude paráda. V pátek 12h matematiky:-) To aby se cloveku nedelalo bleee:-)

Ello: Vy bydliíte v domečku? Já bych taky chtěla zahrádku a psa , jé to je můj sen. Ale přítel zatím nechce. Odpoledne bylo taky nádherně. My byli taky venku s pejskem našich. jednou sem dám forku. Ale taky to neumím:-) Az bude čas, tak na to kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.10.07 18:19

Teda toho psa nechce, po domečku se zahtrádkou toužíme oba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
3.10.07 19:07

Taky jsme hodně toužili. Loni jsme koupili starší baráček. Pořád probíhá rekonstrukce, a ještě nějakou dobu potrvá :( Občas i přemýšlíme o tom, jestli v paneláku nebylo líp. Žádný starosti, žádná práce. Ale asi bych zpátky nechtěla. Už jsem si zvykla na soukromí a ta zahrádka je fakt k nezaplacení.
Máme zlatého retrievra, je to miláček, skvělý k dětem. Občas je natvrdlý, ale nedala bych ho ani za nic.

Nevíte některá, jak se ke zprávě vloží fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
3.10.07 20:18

Zkouším, jestli jsem to z návodu správně pochopila :D
To je náš hafík

http://img3.mimibazar.cz/…/e620717.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.10.07 20:35

Jeeeeeeeee, ten je kkrásnej, a malá taky, ale není moc vidět.
Až se to naučím, připojím naší Berču s Víťou. Teď mám hotovou práci. Slo to nějak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí