květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
8.10.07 15:21

No, ja jsem stromy pomoci takovych lan ( nevim, jak se jim presne rika)pridrzovala, aby nepadaly na souseduv pozemek a nerozbily mu tak jeho pristavek na drevo. Ony to bylz takovy mensi brizky, tak to celkem slo. My jsme byli na chalupe sami a Danovi by nemel kdo pomoct, tak to zbylo na me.
S tim vekem jsem to myslela spis v legraci, my jsme od sebe o 9 let, tak je ten rozdil nekdy celkem citit :lol:
S tou celodenni nevolnosti ti to teda vubec nezavidim, u me trvala tak 20 minut a prislo mi to nekonecny. No, snad uz nam vsem bude lip, na druhou stranu ty mimca za to URCITE stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 15:27

Jen.. buď na sebe opatrná.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.10.07 16:19

Evisko, neboj ja se celkem hlidam. Pres tyden nedelam skoro nic fyzicky narocnyho, jen sedim v kancelari a pak se jdeme s kamaradkama treba nekam projit, nebo do cajovny, takze klidek a pohoda.
Chtela jsem se zeptat, rekla jsi uz nekomu, ze jsi tehu? My jsme si s pritelem slibili, ze az do 3. mesice to moc rikat nebudeme. On to samozrejme nevydrzel a uz to vi cela jeho rodina :cry: . Ja to rekla jen nejlepsi kamaradce, jinak z rodiny nikomu.Proste to nechci zakriknout. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 16:35

Jen.. já jsem teď podruhé už opatrná.. a i manžel.. takže my určitě do konce 3. měsíce to nikde říkat nebudeme.. Neví to vůbec nikdo, kromě vás, holek na emimču..
Ale neboj.. aspoň se o tu radost můžeš s někým podělit.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 08:00

Dobré ránko..
taky je vám tak blivno jako mně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.10.07 09:05

Dobre rano, mne je kupodivu dneska dobre, bricho neboli, zvracet se mi nechce, no proste parada :) Uvidime, jak dlouho m i tenhle prijemny stav vydrzi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
9.10.07 09:20

Dobré ráno,
mě je dnes pro změnu také docela dobře. Dám si skleničku pepsi a bude ještě líp :D
Jenifer - Koukám, že jsme stejně staré, tedy mladé :D Také mám staršího přítele, dokonce o 12 let. Někdy je to v pohodě, ale občas v některých věcech a hlavně názorech ten věkový rozdíl cítit je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 09:26

Holky, tak to vám závidím.. :?

Elli, naši jsou od sebe taky o 12 let a jsou v pohodě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
9.10.07 09:58

Věkový rozdíl je super. Nestěžuji si. Vždycky jsem chtěla chlapa, co už má pár životních zkušeností za sebou. A hlavně se stejně starým partnerem bych se neměla tak, jako teď. Tím myslím materiální zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
9.10.07 11:57

Ahoj holky, :D
tak jsem se konečně dostala k počítači. Včerejšek jsem proležela v posteli, nebylo mi moc dobře. No dneska je to už lepší a zjistila jsem že mi pomáhá taky cola a i čokoláda, stačí jen kousek a je mi líp.
Evi…do práce nechodím proto, protože u nás v práci začali všichni dost prskat, tak jsem šla k doktorce a ta mě nechala raději na 14 dní doma, tak si to užívám a stále spím. Jinak v pondělí už mažu.
Doma máme pejska, teda je to holčička - šarpeje - jmenuje se Šery a je to vlastně už taková babička, v červenci jí bylo 9 let, tak jsme s manželem zvědaví jak si zvykne na mimčo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 12:21

Ahojky Leni,
taky bych řekla, že mi čokoláda trochu pomáhá..
Tak to jsi udělala dobře, že jsi doma.. Já mám teďka docela rýmu.. ale jinak nic.. tak snad se brzo všeho zbavím..
My máme doma 10 let starou dobrmanku.. taky jsem na ni zvědavá. Ale ona je takovej dobrák.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 12:23

LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 8+6 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 8+2 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 7+0 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 6+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 6+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.10.07 12:34

ahojte dievčatá. No mne bolo včera strasne. Lezala som, ked mala išla spat a 2 a 1/2hodky som prespala. Do večera mi bolo zase strasne zle. Uz som myslela, ze na mna lezie aj nejaký bacil, ale to je vazne asi z toho tehu. Pri malej som to mala miernejsie. Vcera som si len spomenula na nieco na jedenie a uz som myslela ze pojdem … Uff, nastastie som nebola. Tiez som zjedla kusok coko a zdalo sa mi,ze mi pomohla. Dnes mi je uz fajn. To je parada :o)
Idem sa najest. Dokonca mam chut aj na obed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
9.10.07 12:56

Evi…naše Šerynka je taky hodná, tak doufám, že to bude všechno v pohodě, my máme v paneláku docela dost malých dětí a ty k ní vždycky běží a hladí jí a ona drží.
Taky jsem koukala, že přispíváš i do jiných diskuzí, teď jsem si je nějak pročítala a našla jsem tě ve 2. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
9.10.07 12:58

Tak my máme baráček.. tak je naše Rita většinou venku..

No jo.. jsem v diskuzi Život po potratu, tam už jsem dlouho a teď ještě v červňátkách.. protože já jsem tak na přelomu květen - červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí