květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
15.10.07 10:08

Alčo, tak to necháme zatím tak jak to je.. :D

Jen.. klídek.. ale ono se mi to říká, já která taky pořád stresuju.. občas mě bolí břicho jako před ms a občas mě píchá u pravého vaječníku.. Tak předpokládám, že je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.07 14:53

Ahojte děvčata, můžu se k vám přidat ? Stránky pročítám už pár měsíců, ale zaregistrovala jsem se teprve teď … Jsem těhotná poprvé, podle PM v 9+5tt. Nejsem nejmladší (32 :) ), tak mám pořád strach, aby bylo vše O.K. … Květňátkám se ale musí dařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 15:02

Ahojky Jituš, vítej.. Rádi přivítáme nové dušičky.. Ono to tady v květňátkách moc nežije, je nás tu málo, ale věřím, že se to tu časem rozjede..
Pokud chceš přidat do seznámku, tak napiš o sobě nějaké info.. seznámek je na straně 12.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.07 16:07

Tady to máš :)
(r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 9+5 tt

Na internet můžu jenom v práci a to ještě tehdy, kdy máme v kanceláři trochu klid :roll: Snad se to zlepší a bude čas na psaní … Kromě manžela a nejlepší kamarádky o těhotenství nikdo neví - nejraději bych počkala až do konce 3. měsíce. No, uvidíme, jestli si některý z rodičů všimne, to bych šla asi s pravdou ven :D
Příští pondělí 22.10. jdu na kontrolu a už to čekání nemůžu vydržet - pětitýdenní čekání, je fakt síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 16:19

Jituš.. píšu si..
Taky chci vydržet do prosince.. nic neříct.. ale je to tak těžký.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.10.07 16:34

Je to těžký … tím spíš, že rodiče už x let chtějí vnouče (jenomže někdy není vhodný partner, pak se zase čeká na svatbu :roll: ) - kdyby záleželo na mě, pokoušela bych se už v 25-ti letech :)

No, pomalu to v práci zabalím a pofrčím domů.
Měj se hezky, Eviško, a ať je „líp od žaludku“ … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 16:36

Jituš, díky.. teď už je to lepší.. k večeru vždycky.. ale už to vidím, zbouchnu véču.. a zas mi bude blbě.. Ale já to vydržím.. :D
Taky se chystám domů.. ještě půl hodinky a mizím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.10.07 19:15

Ach jo, já mám čas kecat, když už jste všechny z práce doma:-)
Ahoj Jituš. Já myslím, že někteří považují věk po 30ti letech za ten nejlepší a do té doby si chtějí užívat. Já osobně bych chtěla třetí dítko kolem 40ti:-) Takového Benjamínka.

U nás ví o těhotenství všichni. Snad i Lotyšská prezidetka, bych řekla. Jsem totiž hloupá. V návalu rodinné náklonnosti jsem to řekla své sestřenici, která měla slabou chvilku ............. no a ta se postarala o další rozšíření. Tak jsme to řekli i tchýni, protože by bylo hloupý, kdyby se to dozvěděla od někoho jiného. Ale taky bych raději vydržela. Na druhou stranu je těžké tvářit se Ok, když je člověku zle.

Jinak u Vítka jsem to říkala až v tom 12tém týdnu.

A co Morgiana? A co ostatní nepisatelky?

Leno- koukala jsem, že jsi z Ústí. Ve čtvrtek proti vám hrajeme hokej. Říkal Honza - absolutní hokejový fanda. Tak určitě vyhrajeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
15.10.07 21:13

Ahoj holky, jdu vás pozdravit a napsat novinky z dněšní kontroly. Sice už tady asi nikdo není, ale to nevadí. Tak jsou tam pořád dvě :D :D :D , jedna fazolka měří 24 mm a druhá 22 mm a obě mají srdeční akci! Tak snad to bude v pořádku a udrží se! :D :D :D No a na zvracení je mi celý den, vaječníky bolí a břicho mám nafouklé, hrůza! :D :D Ale jsem moc šťastná! Tak hlavně, ať nám to tady všem vyjde a hooooodně zdravíčka!
Eviško, můžeš mě prosím taky přidat do tabulky?
Morgana76 (r.76/Praha/štír/S) // 23.9. 8 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
16.10.07 07:45

Ahojky kočky, dobré ránko..
Alčo, aspoň se nemusíš přetvařovat, že jsi v pohodě a nic ti není.. :D
A Lotyšská prezidentka by mohla posílat nějaký dárečky.. :lol: :lol: :lol:

Morgano.. je bezva, že se dvojčátkům takhle daří.. Moc gratuluju!!!! :D

Dnes je mi zatím relativně lépe než jindy, tak uvidím, jak dlouho to vydrží.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
16.10.07 07:45

LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 9+6 tt
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 9+6 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 9+2 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 8+0 tt + Vítek 2 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 8+1 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 7+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 7+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.10.07 09:27

Ahoj Morgiano -to je báječný. Dvojčátka. Tak ať se ti daří a dvojčátkům taky. A jsi doma nebo pracuješ? Asi spíš doma, že?Koukám, že budeš mít narozeniny, tak to máš skvělý dárek.

Ahoj Eviško, mě je taky doela dobře a i v noci překvapivě bylo. Tak mám z toho takovou dobrou náladu. Už odpočítáváš dny do kontroly? Já už pomalu taky. Když si vezmu, že jsem byla 24.9. a to ještě nebylo srdíčko a teď jdu až 25.10. Snad bude vše Ok a už se nemůžu dočkat.
Včera jsem zas nakoukla na tvou druhou diskusi:-) Zulok měla perny den. No vubec jsem ji to nezavidela. Červňátka už nás předběhly. Chjo.

A co ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
16.10.07 09:30

Alčo, já už na jednu stranu se kontroly nemůžu dočkat a na druhou stranu mám strašný strach.. ale musím se těšit.. všechno bude ok.. a určitě uvidím už srdíčko..

Zuzka měla včera před sebou těžký rozhodování.. Ale určitě všechno zvážili.. mají ještě kupu času na to vzít si nějaké adopčátko později.. až na to budou připraveni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.10.07 09:43

Jak je ti špatně, je to dobré znamení, že ty hormony tam jsou. Jak ti bylo poprvé? Strach budeš mít stejně asi celé těhotenství. Tomu se neubrání ani člověk, který nic podobného nezažil. Ale určitě budete v pořádku!!!

Já když si vzpomenu. Jsem zdravotník a jednou jsem šparně poslouchala svou gynekoložku a ta řekla, že podle výsledků z krve musí dát na velkém UTZ pozor na průtok krve srdcem a eventuelně na cévní vady. No a bylo vymalováno. Do velkého UTZ byly 3 týdny a já celou tu dobu myslela na falotovu tetralogii. Což je vážné onemocnění srdce. Navíc v textu nálezu nějaká taková zkratka byla. Zblbnula jsem všechny kolegyně v práci a i naší doktorku. A přitom kdybych pořádně poslouchala a to v tom nálezu byla zkratka k úplně něčemu jinému. Byly to hrozné 3 týdny. Na velkém UTZ se na nic ani podívat nechtěli a divili se, co to po nich chci. No a když se podívali, vše bylo Ok a i ten nález jsem pak četla s otevřenýma očima a nic, co jsem tam původně četla tam ani nebylo. Teď už je mi to k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
16.10.07 09:55

Alčo.. jsi moc hodná.. jasně že budeme v pořádku!! :!

Teda.. ty máš zážitky.. ale, jak jsme všechny vystresované, tak on k tomu člověk nemá daleko.. stačí náznak.. nebo jak ty píšeš špatné pochopení něčeho a hned z toho děláme průšvih jako hrom! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí