Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Evi,
drzim palce, at je vsechno OK a tesim se na dobre zpravy !
Ja jdu dnes v 10h taky na kontrolu a jsem cela nervni - od rana nemyslim na nic jineho. No, uvidime …
Mejte se hezky, holky, ozvu se nejspis az zitra.
Máme srdíčko!!!
Pan doktor říkal, že je všechno v pořádku, ale pro jistotu mi napsal Utrogestan… Jsem hrozně šťastná.. měla jsem obrovský strach..
Srdíčko jsem viděla.. fotečku nemám.. a za tři týdny jdu do poradny a na další utz..
Mám průkazku..
![]()
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 11+1 tt
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 10+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 10+1 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 9+0 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 9+0 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 8+6 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 8+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.
Ahoj holky,
supeeeeeer, samé dobré zprávičky!!!!! Eviško, moc gratuluji, je to paráda, jsem si myslela, že to dobře dopadne a že nemusíš mít strach. Já už se taky těším, až pujdu na další ultrazvuk, ale to si ještě asi počkám, až nějak ve 12 tt
V červňátkách jsi psala, že ti dr. předepsal utrogestan, já si ho zavádím od začátku, prý je to lepší, než polykat! Ale asi záleží na tobě, jak se rozhodneš. Já zavádím dva ráno a dva večer
Takže ještě jednou moc gratuluji a přeji, ať je vše v pořádku!
Jinak my byli o víkendu na chaloupce a napadl nám tam sníh, to bylo překvapení! Tak zatím se mějte moc moc hezky
Eviško - Byla jsem první na stránce 15, tak jsem viděla dřív metřík, než zprávičku:-) No super hadice, jak by řekl klasik:-)
Jsem si kvůli tomu pouštěla počítač. Moc gratuluju.
Takže teď by měla hlásit Jennifer a Jituš. Já to do čtvrtka snad nevydržím.
Vítka jsem zahnala odpočívat a jdu se plácnout na gauč. Jsem unavená a je mi pořád stejně - taak blbě. Škoda mluvit.
Morgiano - my byli v neděli na horách. Speciálně kvůli koulování. Vítka jsme pak nemohli dostat domů a my byli zmrzlí. Kde máte chatu?
Morgano, Alčo moooc děkuju!
![]()
Mám děsnou chuť na gumový medvídky, ale bojím se, aby mi po nich nebylo špatně.. Teď jsem totiž snědla půl kila hroznovýho vína.. ![]()
To byla jenom tekutina a vitamíny:-) Dopřej si:-)
Já jdu na ten gauč. Pa pa.
Přesně tak Eviško, zkus to, když na to máš chuť! Já to taky tak dělám, buď to potom jde ven nebo to ve mě nějakou dobu vydrží
Včera jsem se přejedla špaget a to mi pak bylo ouvej!
Aladino, kde jste byli na horách? My máme chalupu na karlovarsku a tam byla zima šílená! Brrrrrrrr! Takže jsem byla pořád zalezlá u kamen, no jo, už to asi lepší nebude
![]()
Tady je to samá 9tka:-) Ze bysme rodili stejně?
Morgi- jsme z Litvínova, tak jsme jen vyjeli na Klíny. Máme to kouseka už je to dost vysoko. Chtěli jsme Vítkovi ukázat větrné elektrárny. Vždycky je vidí na kopci z aute, tak aby viděl, jak jsou velký a nakonec z toho byla i koulovačka. Jinak chatu máme na Hoře Sv. šebestiána, teda naši. Ale my jsme tam dost často. Chtěla bych tam v neděli.
Ahoj holky,
tak už jsem konečně zase online. To byl ale absťák, moc se mi stýskalo
Koukám, že se máte všichni skvěle, mimi krásně rostou.
Evišce moc gratuluji k srdíčku
Určitě tentokrát bude všechno v pohodě ![]()
My taky rosteme, už se mi malinko začíná špulit bříško. Do kalhot se zatím vejdu, tak je to dobrý. Nechci to nějak zakřiknout, ale přestalo mi být konečně špatně. Minulý týden ve čtvrtek jsem nebyla ani schopná vstát z postele. Ještě, že jsme nikam s Laurou nemusely
Ve tři odpoledne jsme byly ještě v pyžamu. Fakt ostudy. Myslím, že mi pak nakonec bylo špatně z hladu. Ale na cokoliv jsem pomyslela a představila si, jak to jím, tak se mi hned zvedal žaludek. Teď už konečně zase normálně funguju, ale ta únava nepřestala. Pořád bych spala. Ale hlavní je, že už mi není na blinkání.
Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak snad bude všechno v pohodě a konečně taky dostanu průkazku ![]()
Holky, ať je vám už taky dobře, ať si to těhotenství můžete v klídku vychutnat ![]()
Ahoj Ello, ze bysme se tu aspon trosku rozepsaly?:-) To je dobře, že je ti dobře. Já jdu taky ve čtvrtek na ko.
Jsem sem tak nakoukla, protože kluci šli měnit pneumatiky a já mám nějak moc času. Teda než půjdu věšet prádlo. Uklízet se mi samo nechce.
A co sníh? Máte na severu? Nebo spíš měli jste včera?
Ahoj Aladino,
sníh bohužel žádný. Včera padal, ale neudrželo se nic. Je sucho, ale od rána teda strašná zima. Už budeme muset koupit Lauře zimní botky, protože to s tím počasím bude horší a horší.
Pneumatiky už máme taky raději prohozené. Raději dřív než pozdě.
A jak je tobě?
já už nechci být za věčného stěžovatele:-) Blbě, mizerná chuť v puse. Unavená jsem spíš jen v poledne. Ale to „BLBĚ“ mě dostává. Za Vítka to teda bylo horší a začalo to dřív. Tak snad to bude tentokrát i i dřív končit:-) Já spíš zahlásím, až mi bude dobře.
Ty kluci nejdou a nejdou. Tak jdu žehlit.
Aladino, mě je taky dost blbě, koupila jsem si zázvor.lízátka, ale moc to nepomáhá, tak jsem se chtěla zeptat, jak to řešíte vy? Občas se zkusím napít coly, ale to je taky jen na chvilku. Já to mám nejhorší večer, to je síla! Přes den to jde, ale odpoledne to stojí za prd. četla jsem, že je dobrý zázvorový čaj, tak si koupím celý zázvor a zkusím uvařit.
To ještě chvilku vydržíme a bude nám dobře. ![]()