Poradna duly
Jana Čurdová
Hezke odpoledne, holky,
chtela jsem napsat uz rano, ale podarilo se mi nadherne zaspat
Sice mam pruznou pracovni dobu, ale prijit az po devate je moc, obvykle chodivam na sedmou … Zavidim vsem, ktere si muzou rano nebo pres den pospat.
Myslela jsem si, ze uz me nevolnosti zacaly prechazet, ale dnes jsem musela dokoupit dalsi zasobu lizatek
Snad se to brzy zlepsi …
Mejte se hezky a hlavne odpocivejte ![]()
Eviško:-), jednou stačí aby se to označilo a podruhý ne, tak to zkusím takhle.
Už to chápu, Aha:-)
Jituš, já vám nezávidím, že chodíte do práce. Taky jsem si zažila být těhotná a chodit do práce. Ale všechno má něco. Zas když ti je špatně a ty bys tak chtěla nemluvit a odpočívat, vysvětluj malému dítěti, že nemáš náladu na hraní, jít ven a podobně. Nebo mu vař oběd, když je ti z toho blivno:-)
A žes zaspala. Tak jsi to potřebovala:-)
Ještě chvíli a už nám bude všem dobře.
Jo zitra v 8:00 jdu na ultrazvuk a snad podrobnější KO. Kluci jdou se mnou. Tatínek je zvědavý:-)
Alčo moc držím palečky na zítřejší kontrolu..
Jinak, taky bych těžko vysvětlovala lidem v práci, že se mi s nimi nechce nic řešit, protože je mi blbě.. ![]()
Však už jim to brzy budeš muset říct Eviško:-)
Když jsem čekala Vítka, čekal i Honzovo šéf první dceru. No on to hlásil sotva měli pozitivní těhotenský test a Honza to řekl až když jsem byla v 5.tém měsíci. A to posalal všem kolegům majlem fotku z UZ na kterém ani nebylo nic vidět a měli hádat, co to je. No hele chlapi, na mě nic nepoznali, na fotce málem nic nepoznali. A to jsem tam dost často chodila a i s nima na vodu jezdila a nikdy se nedivili, proč nepiju a proč jsem divná:-) Jeho nejlepší kamarád, co spolu teď podnikaj to hodně dlouho rozdýchával:-) Ale pravda, že na mě tak do 6tého měsíce nebylo nic vidět. Myslím.
Ahoj holky,
dlouho jsem tuhle diskuzi hledala. Mám termín 7.5.08, čekám 2. mimčo. Můžu se přidat?
První se nám narodila 10.1.06 holčička Agátka. Teď jsme si řekli, že to zkusíme (že to asi hned tak nebude, dávali jsme si pár měsíců) a ono se to povedlo na poprvé. Byli jsme překvapený.
Dneska začínám 13 týden, nevolnosti pomalu ustupujou, tak už je to dobrý.
Na UTZ jsem byla minulou středu, podle UTZ to bylo 11+2, a mimi mělo 4O mm, máte srovnání?
Těšim se na drbání, postřehy a novinky.
Zdraví Agatha
Ahoj Agatho, nejdřív moc gratuluju. Ono není lehké tuto diskusi najít, proože je neustále spadlá někde dole. Moc se tu nepíše:-) Takže je dobře, že se přidáš a budeš hooooodně psát.
Srovnání velikosti nemám. Když čkověk koukne na nějaké stránky, píšou všude jiné míry. Já jdu na UZ zítra, ale jestli mi dr řekne míry fakt nevím.
A jak je stará první holčíčka?
Jo špatně jsem četla, to jsi odvaha, že jdete tak brzy do dalšího potomka:-)
No právě jsme mysleli, že budem chvíli na tom pracovat a že to vyjde, že budou děti tak 3 roky od sebe. Dýl jsem stejně nechtěla. Ale takhle to bude o trochu dřív, tak snad to zvládnem. Myslela jsem, že dám pak Agi v lednu 2009 do školky, to jí budou 3, volala jsem tam, ale asi to neklapne, prý dávají přednost starším dětem, že nemají místo pro tyhle prcky. Ale máme to zkusit na jaře na zápis. Tak uvidíme. Asi si to pěkně užiju. 'A.
Agi, no jsou lidi, co to tak vyloženě chtějí. A je lepší, když to vyjde nečekaně, než čekat měsíce.A aspoň k sobě budou mít vaše dětičky blízko a budou si hrát. I když asi to ze začátku bude těžké. Ať vyjde ta školka:-)
Vítek byl nečekaně napoprvé a teď to vyšlo na 3.tí cyklus a stejně už jsem začala být nervózní. Tak moc né, ale ten týden, než přišla MS jsem se pokaždé pozorovala. No a čekat třeba rok, nevím, nevím:-)
Dobré ránko..
vítám mezi námi Aghatku.. ![]()
Taky nemám srovnání.. ale .. píšeš, že jsi 11 tt.. a termín máš na začátku května?
Podívej, jaký jsem týden já a termín mám prozatím 26. 5.. ![]()
Jestli chceš přidat do seznámku, tak napiš nějaké info o sobě..
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 11+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 11+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 10+3 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 9+3 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 9+3 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 9+3 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 8+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 7+2 tt
Hezke rano, devcata,
tak se mi dnes zase zadarilo - do prace jsem dorazila pred pul devatou a to jsem sla vcera spat uz o pul sedme ![]()
Vitam Agath a gratuluji k miminku ! Jsem rada, ze je nas zase vic ![]()
Alco - na jedne strane zavidim, ze muzes byt doma, na druhou obdivuju, ze domacnost zvladas jeste s malym capartem. Ja mam strach, jestli se o male dokazu dobre postarat …
Manzel se chtel tento tyden taky podivat na ultrazvuk, ale radeji jsem ho nechala v cekarne - kdyby bylo neco v neporadku, asi bych to pred nim nezvladla … Chudak, byl zvedavy a musela mu stacit fotka ![]()
Agath, ja byla na kontrole v pondeli (11+4 tt) a mimi merilo 4,3 cm. Rikala jsem si, jestli je to dost - snad ano …
Evi, jak je dneska ? Ja po delsi dobe opet objimala misu ![]()
Jituš, ty si tedy užíváš..
Já zaplaťpánbůh nezvracím.. jen je mi špatně..
Mám nějak hodně práce, tak nestíhám..
Snad se to brzy zklidni - aspon doufam ![]()
V praci jsem jeste nezvracela, tak je to dobry ![]()
No, musim se pustit do prace - takhle by ze mne sef nemel radost, uz tak ji nejak odbyvam ![]()
Ahoj holky,
tak jsme se konečně doplazily z kontroly. Čekala jsem, že bude trošku nával, tak jsme raději ráno vyrazily už v sedm hodin. Byly před námi dvě maminy, tak jsem to viděla tak na půl hoďky. Ale bohužel. Doktorka začala ordinovat v osm a my jsme přišly na řadu v půl desátý. Nechápu, co tam tak dlouho dělaly
Já jsem byla v ordinaci maximálně pět minut. Bylo by fajn, kdyby brala přednostně maminy zdravé a bez problémů. Ale mám radost, už mám také průkazku
Na další kontrolu jdu 15.11. a na ultrazvuk 9.11. Už se moc těším, až toho drobečka zase uvidím. Jinak je vše v pořádku ![]()
Vítám Agathu a gratuluji k mimi ![]()