Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravím při večeru, jste tu někdo? Odpoledne jsme byli s Vítkem slavit narozeniny 4 leté kamarádky, tak se vylítal a teď jsem ho odvezla spát k babi. To znamená, že se zítra VYSPÍM:-) Jsem ještě pořád dost nastydlá, tak se dopoledne z postele nehnu.
Honza není doma, budu sama koukat na horor. Tak snad brzy přijde, jinak se budu bát spát:-) NO a zítra jedeme na dva dny na chatu za našima. Chtěla jsem na dýl, ale musím v úterý do poradny.¨
Krásný víkend a hodné dětičky a žaludky:-)
Ahoj holky,
jaký byl víkend? My jsme byly s mamkou na svodu psů - mamka si pořídila Chodského psa, fenku s papírama a tak furt jezdíme na nějaký výstavy a svody a bonitace, asi vám to moc neříká. Je to takový posuzování mladých psů, jestli budou dobrý do chovu. Bylo to v Praze celou sobotu. Malou hlídal manža a babí. Je to někdy fajn si od Agátky odpočinout, je to hrozný šídlo. Ale zase jsme byli od rána až do 3 odpoledne venku, takže jsem tak promrzla, že celou cestu jsem měla husinu a zahřála jsem se až doma ve sprše. Mám vždycky strach, když si dám horkou sprchu, moc by se to nemělo, ale když mě je furt zima a to mám pořád zvýšenou teplotu. Tak 37,1.
S těma nevolnostma, holky, je to hrůza. Jeden den to je dobrý, druhej se to nedá vydržet, ale už je to lepší, než před takovejma 3 tejdnama, to bylo hrozný. Je fakt, že teda nezvracim, ale jenom proto, že to nesnášim (to zvracení), tak to držim zuby nehty. A taky si říkám, že by to stejně moc nepomohlo.
Holky, co jste v práci a je vám blbě, tak vám to teda vůbec nezávidim. Já jsem ráda, že můžu když potřebuju zalehnout a odpočívat (i když Agi mi moc prostoru nedává, ale ležet na gauči mě většinou nechá a třeba kreslíme nebo čteme nebo tak).
Jinak mě je taky nejhůř večer a nejlíp hned ráno když se probudím. To si vždycky říkám, kdyby mi to tak vydrželo celej den.
Holky, já teda už asi 14 dní nosim těhu kalhoty, protože nemám šanci dopnout ty normální. Břicho mám jak v 6 m a fakt nechápu, kam až to půjde. Já tedy nejsem hubená ani když nejsem těhu, je mě kus ženský, ale tohle jsem fakt nečekala. Kamarádka taky čeká druhý a ve 3 měsíci už vypadala jak v 5 m. Lacláče z minulýho těhu jsem vytáhla dneska a když jsem je oblékla, nestačila jsem se divit. No asi ze mě fakt bude kulička.
Já jdu na triple test 7.11., tak to budu začínat (ten den) 15 týden. To je celkem brzo, ne? Ale minule jsem byla ve 14tt. Taky jsem četla, že je to nejlepší kolem 16 tt, tak nevim. Pak mi vyšly ty hrozný výsledky. A to jsem byla podle mých výpočtů těhotná ještě o týden míň. No nevím, jsem z toho nervozní už teď. Dourám, že na mě budete myslet.
Jsem taky moc ráda, že tu jste, protože sice mám 2 kámošky zrovna těhu, ale jedna je v Londýně a s druhou se moc nevídám, tak 1× za měsíc, a to pak člověk většinu toho, co se událo zapomene.
No dneska jsem se nějak rozepsala, tak už budu pomalu končit. Mějte se krásně a držte se.
Ahoj Eviško,
určitě bude všechno v pořádku. Držím pěstičky a od desíti na tebe budu myslet ![]()
Eviško - neboj, to je přeci normální, že podbřišek pobolívá. Já vím, začíná 11tý týden. Ale teď už bude vše OK a ty musíš mít pevné nervy. Ale je super, že jdeš na KO, aspoň tě DR uklidní. Držím palce:-)
Agi- jsem si říkala, jestli jste nebyli nakupovat v Interšpáru. To musela být hrůza. Já taky umím zadržet zvracení, protože to špatně snáším. Přesně vím, o čem mluvím. Říká se, že u druhého dítěte roste bříško rychleji. Sousedka byla těhotná 2 měsíce a taky to bylo hodně vidět. No na mě né. Spíš to vypasené břicho, jak hodně piju sladký černý čaj- jediná tekutina, co mi nepřekyselí žaludek a jak hodně jím.
Ahoj Ello a ostatní:-)
My jsme u našich na chatě. Naši jsou tu vždy od jara do listopadu, tak tu mají i počítač. Naštěstí. Je tu nádherně. Vítek se hrabe v hlíně na zahradě. Tak mám čas.
Ahoj holky. Tak i já se hlásím mezi květňátka. V pátek mi na uz 12+6 určili termín porodu 5.5.08. Chci se zeptat,jaké máte zkšenosti se screeningem?
Eviško, držím palečky. Bude to v pohodě, květňátka se nevzdávají ![]()
Ahoj Aladino,
užijte si chatičku, když je ještě docela ucházející počasí. Taky bych nejraději někam vypadla. Klidně i s Laurou. Někam do přírody. Ale bohužel, zatím to nehrozí ![]()
Laura má od včera trošku rýmu, tak doufám, že to vyléčíme dřív, než to přeskočí na mě.
Já mám bříško zatím jen miniaturní. Není na mě zatím nic vidět. Jen večer ho mám trošku větší, ale to je z toho neustálýho pití a jídla. Přes noc a po vyčůrání většinou zase zplaskne
Takže kalhoty zatím ještě dopnu.
Agatho, nevolnosti určitě brzy přejdou. Já už mám naštěstí po. Myslím, že triple test v 15.tt je akorát. Mě čeká za 3 týdny, takže vlastně taky v 15.tt. Určitě už bude tentokrát všechno dobrý ![]()
Musím za Laurou, chce dát na ruku tetování ![]()
Ahoj Ello, před 10minutama jsme dávali tetování:-)
A kdy budete mít velkou oslavu pro velkou slečnu?
A teď nevím jméno nové účastnice:-) No ale ahoj. Zkušenosti se screeningem tu asi ještě nikdo nemá. Já staré, ale už si nepamatuju lautr nic. Jen, že něco nevyšlo úplně dobře a já si k tomu ještě něco přimyslela, fantazie pracovala a bylo u nás až do velkého UZ slzavo.
A jak se máš?
Omlouvám se, jmenuji se Lucka. Já na screeningu byla v pátek, ve všech těch jejich zkratkách, aby se člověk vyznal
Jinak už mi není tak špatně, tak se mám lépe, až na to, že musím být na neschopence
Ale když se podívám z okna, zas tak moc mi to nevadí ![]()
Lucka
Ahoj Lucko, mě svítí do očí z okna sluníčko a je tu moc hezky. Odkud jsi? A v jakém jsi týdnu? A proč musíš být na neschopence:-)))))) ?
Drby drb:-)
hoj Alčo, to Ti závidím. Jsem z Prahy a tady je mlha, takové typicky dušičkové počasí
Já jsem dnes 13+2. Snažili jsme se o miminko 14 měsíců a je to malý zázrak, že broučka čekáme. Měla jsem dot problémy, včetně konizace čípku a celé dny jezdím, tak byl doktor nekompromisní. Ale důležité je, aby bylo vše v pořádku. A co Ty? Už jedno štěstíčko máš?
Lucka
Tak to doma ráda vydržíš a vlastně máš štěstí na počasí:-) My taky bydleli v Praze na Pražském povstání. Ale vrátili jsme se domu - blíž k babičkám:-) Honza tam zůstal po studiích, já šla za ním. Ale teď jsme v Litvínově.
Doma už máme potomka, co jde za pár dní do školky - na půl den. No je to takový jedináček, tak aby nebyl sám. I když by potřeboval sourozence už aspoň o dva roky staršího, aby plnil jeho požadavky:-)
Určitě, ono mi nic jiného nezbyde
Jen jsem tady pořád sama, nepocházím z Prahy, také jsem šla za manželem a bydlím tady rok.. Dopadne to u nás stejně, chci se vrátit do Příbrami (odtud pocházím), kde mám vlastně všechny.. Tady by neměl ani kdo pohlídat, s kým bych popovídala a asi bych se zbláznila. To je dobře, že bude mít sourozence a jak se těší na miminko? A ve školce to bude fajn, možná párkrát zapláče, ale bude mezi dětmi a nejen s maminkou ![]()
Lucka
On je to takový drak, co nechce být doma, ale pořád někde. Takže si myslím, že plakat bude spíš maminka.