květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
2.11.07 17:41

Ahoj holky, tak jsem zpět ze školy. Dneska mám hrozně unavený den. Vítek je nastydlý a v noci nechtěl spát, Honza pro změnu chrápal. Už se nemůžu dočkat večera. Zalehnu hned po potomkovi prvnim.
No zitra mám zas školu. Matematiku, bleeee:-)

Morgi, to určo nic nebude. V pondělí držim palce.
Eviško - nestýská se ti po práci?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 08:33

Ahoj holky, teeeda. Ze bych tu skončila sama? Tolik lidí se přidá a nikdo nenapíše???? :-)

Já právě Vítka poprvé odvedla do školky. Ředitelka říkala, že tam můžu zůstat s ním a učitelka mě pěkně vyšoupla pryč. Bylo mu jedno, že jdu, ale začal se prát s klukem, že mu bere kostičky. Tak jsem radši šla. Jdu pro něj v 10h. No ale už jsem jak na jehlách. A tady nikdo:-(

Jaká byla oslava narozenin Ello?
Eviško: tak máš úspěšně 11tý týden za sebou a teď zahoď strach:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
5.11.07 09:01

Ahoj holky při pondělku,

musím se přiznat, že taky nejsem schopná každej den ten počítač pustit a něco napsat. Alčo, jak to s tim Vítkem stíháš.....pak napiš, jak se mu ve školce líbilo. Agátka je taky v pohodě, mezi dětma mamku nepotřebuje, až je mi to někdy líto, ale zas jsem ráda, že na mně není závislá.

Vítám Janču a gratuluju k těhu :D

Holky, jak to děláte s dětma, když jdete na kontrolu nebo na krev nebo někam k doktorovi? Berete je s sebou? Já jdu ve středu na krev, další středu na KO a manža v práci nemá na hlídání tolik prostoru. Bojím se, že mi na tý krvi vynadají, ale co, když nemám hlídání?

Morgi, myslím na tebe s tou kontrolou, ale určo to dobře dopadne, pak hned napiš a jestli bude fotečka tak nám ji sem vlož, ju? :)

Máte někdo nějakou inspiraci na rychlej a dobrej oběd? Vůbec mě nic nenapadá.

Tak zatim pa.

KO 14.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 09:20

Ahoj Agatho, my máme doma počítačů víc a vždycky celý den 1 až 2 běží:-) Takže jak jdu kolem, nakouknu.

Vítka beru na kontroly sebou. Teď sevrátila z chaty mamka a bude přes zimu doma, tak ho budu dávat k ní a nebo bude ve školce.

Rychlý oběd - těstoviny s něčím:-), pizza z mrazáku - tu umím nejrychleji:-)

Jdu na půdu pro prádlo a pro potomka do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
5.11.07 09:46

Ahoj holky,
tak jakej byl víkend? My byli na chalupě, ale už začíná být pěkná zima, tak nebudem jezdit tak často.
Na kontrolu jdu ve dvě, už se nemůžu dočkat, jak to tam vypadá :D :D :D
Aladino, snad se Vítkovi bude ve školce líbit!
Agatho, tak rychlý oběd jsou u nás špagety! A ty já můžu. Nebo jak říkala Aladina, pizza z mrazáku, to je taky super :D :D :D
Jdu si dát do kupy ty všechny zprávy z caru pro dr., to je papírů!!! :D 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 09:51

Ahoj Morgi, taky doufám, že se mu bude líbit.
Ať to na kontrole dobře dopadne a pak dej vědět chalupářko.

My byli včera v lesoparku v Chomutově. Zmrzlá jsem byla ještě večer:-) Na chatě máte asi nejhorší, než se vytopí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
5.11.07 10:27

Tak já jdu na ty špagety, taky jsem na ně myslela. Jsem dneska nějaká líná, nic se mi nechce. Nevolnosti jsou zas už celkem v normě, tak toho snad dneska zvládnu víc.

Včera jsme s manžou píglovali celej byt, ještě že ho mám a takhle mi pomáhá. Jak mi bylo pořád špatně, tak jsem nemohla ani nic pořádně uklidit. Tak to tu konečně zas vypadá jak v civilizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 11:02

Ahojky berunky, nějak nám blbne internet.. :roll:

Alčo.. a víš, že se mi po práci trochu stýská? V práci se aspoň něco děje.. co doma :D
Já myslím, že toho strachu se už jen tak nezbavím.. ale snažím se na to nemyslet..

Včera jsme to řekli mé nejlepší kamarádce a jejímu manželovi.. Měli radost.. kamarádka taky právě čeká miminko.. ale ona o dva měsíce dřív jak já.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 11:03

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 14+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 14+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 13+5 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 13+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 13+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 12+0 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 11+0 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 11+0 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 11+0 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 10+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 8+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 11:34

Ahoj Eviško, a rodičům jste to řekli?

Agi: taky dělám těstoviny - s kupovanou omáčkou:-) Já i docela ráda vařím, ale né poslední dobou:-) No a nepořádek tu teda máme. Chlapa, co umí přiložit ruku k dílu domácímu, závidím:-) i když Honza je pořád v práci, to by uklízel po večerech.

Školka měla úspěch. Vítek nechtěl domů. Zítra ho už chtějí do 12ti. Aspoň stihnu zas něco udělat pro Honzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
5.11.07 12:01

Ahoj holky,
moc se omlouvám, že jsem se tak dlouho neozvala, ale měli jsme teď poslední týden doma moc smutno. Minulé pondělí jsme se dozvěděli, že zemřel Honzův (můj přítel) nejlepší kamarád. Dost nás to vzalo, i když Honza to vzal hodně statečně. Za to já jsem byla absolutně mimo. Stačila myšlenka a už jsem řvala jako želva. V sobotu měl pohřeb, tak jsem tam raději ani nešla. Sice jsem moc chtěla, ale Honza mi to zakázal. Přeci jenom jsem ho také dost znala, tak jsem se chtěla alespoň rozloučit. Ale myslím, že mimískovi by to mohlo uškodit. Tak jsem truchlila sama doma, i když to bylo možná horší. Teď už je mi docela fajn, brečím už jen málo. Tak nějak jsem se s tím už smířila.
Včera jsem byla hodně v pohodě, protože naše Laurinka má zítra narozeniny. Oslavu jsme kvůli babičkám dělali právě včera. Takové radosti jsem už dlouho neviděla. Dostala kočárek s panenkou, ten po celé odpoledne nepustila z ruky. K tomu ještě postýlku, takže pořád přehazovala panenku z kočárku do postýlky a naopak. S panenkou pak šla i spát. No, ještě, že nechtěla do postele i ten kočárek :D A aby toho nebylo málo, tak další dárek byl žehlící prkno se žehličkou. Dneska od rána už mi přežehlila celou skříň :D Právě žehlí kapesníky, to jí baví nejvíc.

Koukám, že dneska je těstovinový den :D My máme taky špagety s kečupem a se sýrem. Dneska se mi nechce vyvářet a hlavně se mi ani nechce do krámu. Takže si pak asi zajdu večer sama, v klídku.

Morgano, ať kontrola dopadne v pohodě. Já jdu příští týden, taky se moc těším. A tenhle pátek na ultrazvuk, už aby to bylo :D

Amazonko, myslím, že tvůj věk je v pohodě. Pokud se na to cítíš, tak proč ne. Já měla Lauru, když mi bylo 21. Hlavně naši si mysleli, že je to brzy, ale fakt se to dá v pohodě zvládnout. Mám o 12 let staršího přítele, takže vlastně bylo mimi na jeho přání. Ale samozřejmě jsme ho chtěli oba :D

Agatho, já beru malou na kontroly s sebou. U mojí doktorky je to vždycky na dlouho, tak jsem měla ze začátku strach, jak to tam přetrpíme. Ale mile mě překvapila, ani nic nerozbila :D Naposledy jsem měla štěstí, že tam přišly další dvě maminky s dětmi, takže když jsem šla do ordinace, tak si nechaly Lauru u sebe v čekárně.

Aladino, to je skvělý, že se Vítkovi ve školce líbí. My plánujeme klasickou školku až od příštího školního roku. Teď dávám Lauru 2× v týdnu na dopoledne do kroužku v Domě dětí a mládeže. Jsou tam stejně staré děti, hrají si spolu, malují, kreslí. Takže taková školka nanečisto. Ale taky se jí tam moc líbí. Myslím, že pak asi nebude se školkou problém.

No, já jdu na ty těstoviny. Už nám začíná kručet v bříšku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 12:16

Alčo, našim jsme to řekli hned jak jsem zůstala doma! Bylo by jim divný, že mám neschopenku a nic mi není.. :D

Elli.. to je mi moc líto.. :cry: Ani nevím, co napsat.
Musíte se holt teď snažit soustředit na malou a na to miminko v bříšku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
5.11.07 12:36

Eviško, takže budeš doma až do konce?
Mě je to taky moc líto, ale už jsem se tak nějak smířila s tím, že už prostě není, nic s tím nenaděláme. No, a už mi zase tečou slzy. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 13:28

Ello, to mě moc mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
5.11.07 16:27

Ahoj holky,
Ello, to je mi vážně moc líto, držte se!!!!!!!! Tak něco málo pro rozveselení, malinkatý vetřelci :D :D :D

""http://img404.imageshack.us/img404/2685/litterov1mw6.th.jpg:http://img404.imageshack.us/…v1mw6.th.jpg /> ""http://img209.imageshack.us/img209/1448/litterov2je2.th.jpg:http://img209.imageshack.us/…v2je2.th.jpg

Tak tady mám obě miminka! Rozklikněte si a zvětší se to! Tam to bylo nádherně vidět, ale ty obrázky nejsou nic moc.
No ale bylo to něco úžasnýho!!!!! Ještě nikdy jsem to nezažila! Obě se mají k světu, srdíčka bijou a to jedno se tam tak předvádělo, že jsem myslela, že vyskočí ven! :D :D :D Neumim to slovy ani popsat, jaká to byla nádhera!
""http://img136.imageshack.us/img136/6563/litterov3mf8.th.jpg:http://img136.imageshack.us/…v3mf8.th.jpg /> Jen se prý nedají zabrat obě dvě najednou, protože ten jeden prcek se schovává za tím druhým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí